Először mozog a Slender: The Arrival

A karácsonyi lidércnyomás jegyében trailer érkezett a Slender folytatásáról, amely még feszesebb történettel, új helyszínekkel és kifinomult ijesztgetéssel kecsegtet. Kattints tovább, ha mersz!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#33
Ne mondjátok hogy nincs története. Nézzetek utána. Engem eléggé megfosatott. Sok történetet olvastam és mind összefügg valamiben...amugy az első résznek sajnos nincs bevezetése.Ennek nem tudom hogy van -e de örülnék neki. És tényleg hajlik a grafika az Alan Wake felé. De annak sem volt rossz grafikája.
#32
Akárhányszor játszom végig a játékot mindig benedvesítem a melegítő alsót mikor meglátom a próbababa szerű Slendit (nem azért mert olyan ijesztő, hanem olyan háttérhangot dob be). Pedig nem is egy óriási cég csinálta, hanem egy szinte családnyi csoport. Egyszerűen maga az ötlet viszi ezt a játékot előre.
#31
#30: Osztom a véleményed.
#30
egy próbát megér, de akkor is jövőre minden fog vinni az Amnesia a machine for pigs
#28
#27: ha egymagam játszok,se váltott ki tőlem tőbbet egy halk bazdmegnél,amikor elkezdett sercegni a képernyő és elkapott
#25 nem világmegváltó fordulatokat várok én,csak egyszerűen nem értettem,hogy mi az ijesztő benne,és miért van annyira felkapva.A Penumbra v. Amnesia simán veri,és tudtommal azt se AAA-címeket fejlesztő emberek készítették.
#27
#16: tanulság: horrort nem haverokkal kell nézni/játszani.. akármit elém pakolhatnak ha van mellettem valaki, de egy régi sh játéktól vagy akármitől ami durva és bele tudom élni magam sikítva rohanok az első óvodába, hogy olvassanak fel nekem valami szép színes lapokkal fűzött könyvet ami rózsaszín szívárványt hányó pónilovakról szól.
#26
#24: Minden játéknak van egy adott színvilága, háttere amit használ. Itt a nappali részek kis homályossága és az erdő ahogy látszik - egy az egyben Alan Wake.
Nem mintha bajom lenne vele egyébként.
#23
De jó lesz majd este tolni tök egyedül!
#22
Eléggé hajaz az Alan Wake-re... A színvilága és a területei hasonlóak.
#20
Jóóó ez rendesen fosatós. Az előző Slendernél 2 papírdarabig jutottam aztán elkapott és nem mertem többet tolniXD . Tudom nem ez a legparásabb játék a világon ( amnesiával nem is merek játszani ) de engem már a Dead Space 1 is halálra paráztatott.
#19
#15: kipróbáltam és unalmas, értelmetlen játék
#18
Az előző elég gyenge volt, de ez nagyon tetszik.
#17
#12: You knew slender man,before it was cool!
#16
még feszesebb történet?Mert az előzőnek volt története?Jó tudni.
Egyébként én nem értem,mire ez a nagy felhajtás a slender miatt,haverral eljutottunk a 6. lapig,ott meghaltunk,párszor még megpróbáltuk,de semmi ijesztő nem volt benne.
#15
#1: Videót néztél róla vagy játszottál vele? Mert videón nekem sem ijesztő, de tapasztalatból tudom hogy a bőrszékem megóvása érdekében kerülnöm kell az ilyesmit ha arról van szó hogy mivel játszom (értsd: össze vissza fosom magam :D).
#14
#13: Én is csak az amnesa-tól paráztam be :D és januárban jön: Amnesia a machine for pigs
Magy elvárásaim vannak tőle, de az outlast, meg ez is érdekel :)