Elkészült az Ouya, itt az első kicsomagolós videó

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 28.
  • Videó
Link másolása
Elkészült az Ouya, legalábbis a fejlesztők már megkapták a nyílt koncepció mentén épített konzol közel végleges változatát. A tervezők ennek kapcsán elkészítették az első kicsomagolós videót is - az Ouya baromi pici!

Az Ouya többé már nem egy "túlpénzelt Kickstarter-projekt", az androidos konzol elkészült, a fejlesztők pedig megkapták belőle a közel végleges változatot. Az első kicsomagolós videó is megérkezett, és bár az itt látható típuson még változtatnak ezt-azt a készítők (beleértve például a borítást), az világosan látszik, hogy mekkora lesz és hogyan lehet majd bütykölgetni a kütyüt.

A mezei előrendelők várhatóan áprilisban kapják meg a saját példányukat.

81.
81.
Chilly985
#79: De a kúrva káromkodásodból azért vissza vehetnél bazdmeg :D
80.
80.
#78:
A kevewebb egy elgepeles es nem helyesirasi hiba
Apropo ha nyitsz egy idezojelet azt be is kene zarni faszfej...
79.
79.
#77: Akkro leirom megegszer hogy a ket neuronnyi agyaddal is megertsd.
Aki helyesirasba kot bele ez egy kis nyomorek.
Lehet eppen telon vagy mas mobil eszkozon irja az a valaki amit ir.
Te hugyagyu arctalan seggfej.
78.
78.
supair
#76: És Ő még írni is tud........:-D

77.
77.
supair
#74: Ha írni nem tudsz,miért várod el,hogy egyáltalán figyeljen Rád valaki?
Ha "kevewebb szót használnál,vagy semmit sem, több lenne a Gamekapocs egy paraszttal.Mert nem csak a képeket nézegetném kedves Arctalan,tudatlan Gyula,hanem elolvasnám a kommenteket is.........
76.
76.
#68: Nincs megaldva , csak van agya amit lathatoan hasznal is....
75.
75.
#65: Teljesen igazad van.
Egyre kevewebb kiado engedheti meg maganak a tobb tizmillas fejlesztesi koltseget.
Nem is csoda hogy a nagyok is racuppantak az androidra mint tyuk a takonyra.
74.
74.
#73: Hagyjuk mar ezt a ki hogy tud irni dolgot, jo?
Kurva uncsi es retkes nagy parasztsag.
A sok gyoker meg igazan megnezhetne mondjuk a shadowgunt vagy a dead trigert.
Es ezek siman elfutnak mondjuk egy galaxy 2-esen is. Ami meg nem tegra 3-as.
Szal.minek nincs letjogosultsaga?
73.
73.
supair
#70: Én úgy gondolom,titulus helyett a Magyar Helyesírás szótárt kellene használnod.
És ha azon a téren minden rendben lesz,talán kilőhetsz minket a g.......be.
Addig pedig légy szíves KUSSOLJ!;-)
70.
70.
Folti1985
#64: Köszönöm a titulust, igyekszem használni. :)
69.
69.
Folti1985
#63: Mert minden második komentedben azt hangsúlyozod hogy az itt lévők drasztikus része egy idióta és neked ehhez mérten kell fogalmazni hogy mi is megérthessük?
68.
68.
Bisur1996
#65: Elnézést mester, nem tudtuk mi hogy ekkora jós és jövőbelátó képességgel vagy megáldva.
67.
67.
Animejetix
#66: Ez majd eldől a jövőben.... Lesznek itt érdekes dolgok, persze igazad van hogy egyik konzolt se szabad leírni...
66.
66.
br1Koo
#65: Nemhiszem hogy igazad lenne. Ameddig van igény arra, hogy olyan játékokkal játszunk amik olyan élményekhez, emlékekhez juttatnak a vizuális, játékmechanikai témában(úgy néz ki bazdki mintha kilépnék a valóságban az utcára.. bazdmeg belelőttem a lábába és elesett), addig készülni fognak magas költségvetéssel fejlesztett játékok, mert bizony az elképesztő profit mellett fejlődik az ipar, és ez nem csupán a szórakoztatásban, de akár katonai szimulációkban is részt vehetnek. Ez pedig nyílvánvalóan azt eredményezik, hogy lesznek Ps4-ek, Xbox720-ok (még ha nem is ez lesz a végleges nevük), mert ha valamiben jók, miért ne szerezzenek belőle profitot? :D Ja és igen, biztos, hogy egyik konzol se lesz nevetséges egy ilyen androidos cucc mellett.
65.
65.
Animejetix
#63: Borzalmas vagy te gyerek.... Hihetetlen hogy fosod a betűket :) Végy nagy levegőt és relax....
Ezen az új konzolon meg nem lepődök meg. Átalakulóban van a konzol piac és egy ilyen gép érkezése már várható volt, még ha csak sima próbálkozás is.
Egyre kevesebben bírnak fejleszteni a jelen generációs konzolokra, még inkább lesz ez igaz az új nextgenre. Ps4? Xbox720 ?? Áááá, inkább ezek a gépek lesznek viccesek, nem pedig ez a Ouya....
A jövő azoké a gépeké amikre könnyű fejleszteni és olcsó is, lehet belőle bevétel, a fogyasztó is jól jár vele mert ugye széles játék kínálat lehet, gyors quick cuccok, gyors beüzemelés, de akár tartós minőségi nívós címek is megjelenhetnek, a Wii meg az Android már úgy is bebizonyította hogy a grafika nem minden... Játékosok, programozók, fejlesztők, beruházók Mekkája... This is Future
64.
64.
randall13
#62: Na megjött az ügyeletes mindenki-hülye-csak-én-nem-ezért-megmondom-a-tutit stábtag is :)
63.
63.
Chilly985
#62: Ritkán mondok ilyet, de te meghülyültél :D Ön jelölten túl intelligens? Ugyan miért? Csak mert nem anyáztam a hozzászólásban, és nem sértegettem senkit se és ez megártott a kis lelkednek, hogy nem csak te vagy képes kulturáltan fogalmazni?
62.
62.
Folti1985
Micsoda okitojik vannak itt ! Lassan felkel tennem a kérdést méltóak vagyunk e rá hogy egy égitesten vegyük a levegőt velük vagy inkább kilőjük a g***be őket a Marsra ahol elszakérthetnek.

Az ötlet meg jó 99 dodot simán megér a cucc mert ha beindul rá a fejlesztés lehet tolni a játékokat rajta ezerrel(ingyen). azt már nem is említve hogy ha a végleges verzióhoz is adnak 2 kontrollert már piros pont mert el viheti az egészet a hátán ha kellő co-operativ élményű játékot kapunk rá.

Reagálva pár ( ön jelölten túl intelligens beszólásra) :
CRT Tvről a világ fejlettebb felén ( Mo. nem az) kb 10 éve nem hallott a kutya se.
A Hardcore gamereket meg maximum az asus vagy az alienware célozza a termékeivel.
61.
61.
Chilly985
#60: Minecraft biztosan lesz rá (mert van androidos telefonra is, és ezen androidos játékok fognak menni), láttam egy a konzollal kapcsolatos trailer-ben is hogy ott volt a játékok menüben a Minecraft feltelepítve.
60.
60.
jungleist
#43: Ha tudnám biztosan hogy jön rá a Minecraft esetleg a Trials HD most előrerendelném :D
59.
59.
randall13
#57: Ez a szorzós dolog egy nagyon erős becslésnek elmegy, csak ugye a becslés nem mindig valós értéket ad, mint ez esetben sem :)
Igazából a magok száma és az órajel független egymástól, a részletekbe inkább nem mennék bele, mert lehet nem tudnék kijönni :D Mindenesetre értem mit akartál kihozni a dologból, csak ez így nem valami pontos.
58.
58.
Chilly985
#56: Azt hiszem senki se kérte hogy szólj bele, megoldottuk mi magunk is külsős beavatkozás nélkül. Nincs szükség szarkavarásra, ugye megérted? :D
57.
57.
Chilly985
#55: Akk jólvan :D Mert ez a processzor a frekvencián (ami egyébként maga a prociban van, éppen ezért volt furcsa) változtatós dolog valahogy nem állt össze :D (nem véletlen). Azért volt furcsa mert szinte két külön dolognak említetted a kettőt :D Bocs nem tudtam jobban megfogalmazni, mert összezavart már itt néhány dolog. Ez a szorzós dolog azon kívül amit említettem, tényleg nagy baromság, ezt én is jól tudom :D
56.
56.
laptopos
#50: te tényleg azt hiszed,hogy egy olyan régi több magos prociban mint pl az xbox valaha is feljebb megy a magonkénti terhelés mint, teszem azt 80% ?
55.
55.
randall13
#53: Az utolsó mondatom hülyeség, két mondatrészt rosszul vágtam össze :D Sőt, az év hülyeségét sikerült összeollóznom oO

Amúgy a processzorokat aszerint mérik, hogy hány millió műveletet tudnak elvégezni másodpercenként, szóval továbbra sincs sok értelme összeadogatni, szorozni meg deriválni a rezgéseket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...