Blogajánló: nosztalgia és egy kis karácsony

A múlt héten született blogtermés elképesztően jó lett, igyekeztünk úgy válogatni hát, hogy a blogajánló minden fontosabb témát érintsen, és azért mégis a legjobbak kerüljenek ki. Csak így tovább!

A karácsonynak vége, itt vagyunk mi is a legújabb blogajánlóval. A hétvégén felkerül a legolvasottabb blogok toplistája is, addig csekkoljátok a múlt hét termését!

  • Még egy kis Far Cry 3: A Far Cry 3 az év egyik legjobb játéka volt, ráadásul mondhatni meglepett bennünket, hogy ennyire jól sikerült. Íme, még egy teszt róla p0w3rtől, ráadásul a belemenősebb fajtából.
  • Nosztalgia: Úgy fest, a nosztalgiázás kiapadhatatlan forrása a posztoknak, Yanez most például egy rakás klasszikus címről emlékezett meg. Az Ecco the Dolphin magyar fejlesztés, ennyit kanyarítanánk még hozzá.
  • Karácsonyi szokások: Vége a karácsonynak, mindenki megünnepelte a maga módján, na de mi újság a briteknél? Scoo öt jellegzetes brit karácsonyi szokást gyűjtött össze.
  • Donkey Kong: Egy újabb klasszikus, ezúttal a Donkey Kong Country bemutatóját olvashatjátok Norbiii tollából. Velős, de képekkel tarkított bejegyzés, ahogy azt kell.
  • Tippmix: Norbiii egy kevésbé gamer kötődésű témát is elővett, a tippmix rejtelmeiről írt. (Tudjátok, végül mindig a ház nyer.)
14 komment - szólj hozzá!