2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 28.
  • Toplista
Link másolása
Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!

A lista objektív, ha úgy tetszik, a kattintásotokkal szavaztatok az év folyamán, hogy mik voltak a legérdekesebb híreink 2012-ben. Lesz szubjektív összefoglaló is, addig érjétek be az alábbi listával!

10. Befutott az NFS: Most Wanted gépigénye


A gépigényes hírek vonzzák a tekintetet, az idei év egyik leginkább várt játékánál, a Need for Speed: Most Wantednál meg főleg. Az Electronic Arts és a Criterion biztosra ment, már öt hónappal megjelenés előtt kiadta a PC-s verzió rendszerkövetelményeit.

9. Grand Theft Auto V - képek a bejgli mellé


A Grand Theft Auto V-ről szólt ez az év hírek terén, felesleges vitatni. Kaptunk végre előzeteseket belőle, megérkeztek az első információk róla, aztán meg a karácsonyi punnyadás közben mindezt megfejelte a Rockstar néhány új screenshottal. Csoda, hogy mindenki rávetette magát?

8. E3 2012: Microsoft sajtókonferencia


Az E3-as sajtókonferenciák óriási érdeklődésre tartanak számot minden évben, mi pedig igyekszünk azokat élőben közvetíteni nektek a már jól bevált liveblogok keretei között. Idén a Microsoft konferenciájára voltatok a legtöbben kíváncsiak, jóllehet a buli a Halo 4, a Splinter Cell, a Black Ops 2, a Forza Horizon és a South Park-szerepjáték ellenére is dögunalom volt.

7. Far Cry 3 - új előzetes, megjelenés


A Far Cry 3 csakugyan az idei legjobbak közé tartozott, az élőszereplős trailerről és a megjelenési dátumról közölt hírünk a hetedik legolvasottabb anyag volt 2012-ben. Apró szépséghiba, hogy a dátum még a szeptemberi megjelenést hangsúlyozta, de mint tudjuk, a Ubisoft végül novemberben adta ki a játékot. Megérte rá várni.

6. Max Payne 3 - itt a részletes gépigény


A Max Payne 3 sem maradhatott ki a legjobbak közül, és történetesen itt is a PC-s változat gépigénye vitte el a pálmát. A Rockstar ráadásul nem bízta a véletlenre a dolgot, és négy különböző konfigurációt is javasolt, hogy a játékosoknak ne kelljen sötétben tapogatózniuk.

5. Ingyen letölthető a Metro 2033


A Metro 2033 néhány hétig ingyen letölthető volt, ráadásul a hír óriási hisztériát váltott ki, nem csak nálunk, de a Facebookon is mindenki erről beszélt. Az biztos, hogy az azóta csődbe menekült THQ részéről nem volt rossz húzás a dolog, ha végső soron empátiát és támogatást akar kiváltani a játékosokból.

4. Szeptemberben jön az F1 2012, itt az első trailer


Az F1 2012 végül alulmúlta a várakozásainkat, de az kétségtelen, hogy rengetegen vártak rá - nem meglepő, szeretjük a Forma 1-et. Az új rész bejelentéséről szóló hír majdnem dobogós lett az aktuális listán, volt benne körülbelüli megjelenési dátum és trailer is.

3. Tölthető a FIFA 13 demója


Természetesen a FIFA 13-ról sem feledkeztetek meg, ráadásul a játék demóját beharangozó cikket annyian olvastátok el, hogy az a harmadik helyezést érte el. Az új FIFA remekül sikerült, az is bizonyítja, hogy mennyien voltatok kíváncsiak a demójára.

2. Euro Truck Simulator 2 - új információk és tervek


A második legolvasottabb hír idén az Euro Truck Simulator 2-ről szólt, ráadásul olvasói összeállítás ez, ami a játék újdonságait taglalja nem kevés látnivaló társaságában. Gratulálunk és egyúttal köszönjük ATi0021-nek az értékes anyagot!

1. The Darkness II - szeletelős előzetes


És íme az első helyezett: a Darkness II mindössze félperces trailerére kattintottatok a legtöbbször, és meg kell hagyni, valóban brutális az anyag. (Az erőszakos játékoktól begőzölt ifjúság már csak ilyen erőszakos játékokra vágyik, hogy aztán még erőszakosabb legyen.)

31.
31.
markoci555
nem erre számítottam, de amúgy nem csak a kattolásokat kéne nézni, hanem az aktív felhasználók arányában mennyi, mert gondolom folyamatosan regisztrálnak új tagok, értitek mire akarok kijukadni
30.
30.
SSJ Gábriel
#21: Mikor említettem én BO2-t? Az egy olyan játék amit a 6 évesektől a 60 évesekig mindenki játszik,és sokan nem akarják megvenni. Ellenben van egy Euro Truck Simulator 2 ami nem igazán versenyezhet(ne) olyan játékokkal mint a MoH,ellenben mégis a legnagyobb seedelője mindkettőnek összehasonlítva az Euro Truck Simulatornak van. Amúgy szerintem,gyors számolással SEM lehet sokkal több seedere a MoH-nak. (csak a warfightrerről beszélek). A mass effect felhozása meg nem volt egy ésszerű döntés,így arról inkább most nem is beszélek. De a lényeg,hogy ahhoz képest,hogy rengetegen szarnak titulálnák a világban,mégsem lehet annyira rossz ha ennyien vetemednek arra hogy a letöltést választják. De nem baj. Csak felhoztam, mert ez nekem is furcsa.. Én is értetlenül állok az eset előtt, inkább eddig csak a kifogást kerestem,hogy miért ez van a 2. helyen, nem pedig valami híresebb cím. Nem igazán szeretnék a továbbiakban ide, ehhez a cikkhez írni, úgyhogy előre is: Boldog új évet mindenkinek aki még hajlandó lefelé is menni az oldalon és olvassa a kommenteket! :)
29.
29.
Extol
Én bírom a Darkness 2-őt, megvan, de valahogy mindig találok valami mást helyette. Talán a rajzfilmszerű grafika miatt van
28.
28.
Kocsis92
#22: valószínűleg a betöltések számából, kommenteknek ehhez semmi köze
25.
25.
Gamelord
#2: Most olvastam bele először a kommentekbe. Valami zseniális XD. Fogadjátok mindketten virtuális pacsimat. Engem meg olyan szinten nem érdekeltek azok a képek, hogy meg se nyitottam a hírt... :)
24.
24.
Avifer
#16: Nem, oda nem azért mentek oda az emberek, hanem azért, hogy két ember hogy szórakoztatja, a gamekapocs közösségét :D

Igaz, Praesagus és Rangall13 legalább valami színt vitt az oldalra, öröm volt olvasni amit csináltatok.
23.
23.
Bone 02
Szerintem ebbe a darkness 2-be a firkavillából hercegnőt irányítjuk. Neki volt ilyen oktopuncija, amivel ki lehet végezni a szerencsétlen áldozatokat...

/ facepalm

18+
http://indavideo.hu/video/Firka_Villa_1
22.
22.
DevilGamer
Érdekes, miből derül ki, hogy melyik volt a legolvasottabb? Mert észrevettem azt, hogy ha ráklikkelek a kommenteknél a "Legtöbb komment" szóra, akkor látszik, hogy a GTA V vezet 147 kommenttel. Míg a Darkness II csak szolid 11 kommenttel.
21.
21.
Giggsy
#13: És akkor most azt is vedd szépen figyelembe, hogy az Euro Truck Simulator2 12 példányban van fent (csak a teljes játékot véve figyelembe, PC és Mac verzió) a BO2 37 példányban (a PC-s verzió egymagában). Innentől kezdve logikus, hogy egy-egy példányra kevesebb peer jut. Szóval nem beszél magért ez az adat.
20.
20.
Bone 02
euro truck simulator? :D Úgy érzem sok kövér kamion sofőr jár ide, vagy csak azzá akar válni. :D Év poénja inkább.
19.
19.
Gamelord
#16: Szerintem ez egyébként nem csak azért ért el ilyen helyezést mert GTA, hanem vagy 2 napig nem jött hír a karácsony miatt, és mindenkinek ezzel kellett beérnie :D
18.
18.
#7: Jaj nekünk!

Akkor ezt most kihagynám :D
17.
17.
#16: Hát, ha annyi eszük volt mint neked.... :)
16.
16.
drat576
"9. Grand Theft Auto V - képek a bejgli mellé"

- itt az emberek azt hitték hogy ingyen bejglit osztogatnak az olvasóknak?
15.
15.
Skyer
#3: Az értelmesebb egyének már meg sem nyitják a Codos, ME-s BF-s stb. cikkeket mert a hírértékük általában kevés, továbbá csak flame megy alatta.
14.
14.
ATi0021
Igaz, hogy egyik éven már sikerült bekerülnie a 10-es listába egy általam írt hírnek, ha jól emlékszem a magyar Steamről szól, de hogy idén is, ez nagyon meglepett. Ha tudom, hogy ekkora az érdeklődés az ETS2-re akkor komolyabb foglalkoztam volna a hivatalos blog fordításával, sőt hiánypótlásként megírtam volna a játék bemutatót is, persze, ha a GK is beleegyezik.

Igazából nem sok gamer oldal foglalkozott vele, pedig maga kategóriájában kiemelkedő darab, ezt megelégelve írtam meg akkor azt a hírt. És tessék második lett.

GK Team - Örülök, hogy segíthettem a munkátokat. Remélem a jövőben is lehetőséget kapok hírek írására. :)
13.
13.
SSJ Gábriel
#3: és #4 :Az Euro truck simulator 2-nek (igen, tudom hogy ez az oldal nem támogatja a torrentet, de ha minden adatot tudni akarunk, illik figyelembe venni) a piratebay-en több seedere van (az oldal szerint) mint a MoH warfighternek, vagy a mass effect 3-nak. Én is furcsállom az adatokat, de ha gondolod,nézz utána. (nem fogom belinkelni, mert akkor csak a komment törlését kockáztatnám) Ez az adat magáért beszél. :D
11.
11.
LnB
Semmi káálofratyi? érdekes..
10.
10.
Caine
Én is nagyon vártam az F1-et de csalódtam!
9.
9.
ricsi217
#3: hát ja pl én minden nap mézem a gamekapocsot és az elsőre nem néztem
8.
8.
Niplax
Tényleg érdekes!
Számszerűsíteni nem lehetne? PL. 10. hírt hányan olvasták?
7.
7.
SLi
#5: Gratulálunk a jutalmatok egy 2 főre szóló 3 hetes nyaralás a festői Banamákon, még egyszer gratulálunk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...