Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Az esztendők során hagyománnyá vált, hogy a kedves olvasóink segítségével megválasszuk az idei év legjobb játékait. A 2012-es év számos örömteli pillanatot okozott - nem szűkölködtünk vérben, verítékben, nevetésben és parázs akcióban sem. Hőseink egzotikus világokat jártak be, kivívtunk az elismeréseket, neveinket legendákba foglalták. Köszönhetően reflexeinknek, morális döntéseinknek és tisztánlátásunknak, az Úr 2012-es éve üde színfoltként vonul be a történelembe.

Idén néhány feleslegessé vált kategóriát elhagytunk, a helyükre - a mai trendeknek megfelelően - újak kerültek. A kategóriákon belül több produktumra is szavazhattok, de ha az adott műfaj nálad kimaradt az idén, vagy szerinted a felsoroltak közül egyik sem érdemli meg a becses titulust, hagyd figyelmen kívül és ugorj a következőre! Kérünk Titeket, hogy csak egyszer szavazzatok - a trükközéseket folyamatosan szűrjük, szóval nincs értelme. Nincs más hátra, mint szavazni - a voksokat 2013. január 4-ig fogadjuk!

A szavazást lezártuk, hamarosan jövünk az eredményekkel!

234 komment - szólj hozzá!