2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
höhö....karalábé
#30
#29: Na már megint Mr.Bejgli admirális miatt van veszekedés ..:/
#29
#25: nem, azt tudom hogy érdekes vagyok, de képzeld én utálom ha a figyelem rajtam van, azok az idióták akik válaszolnak nekem, én a véleményem írom le és nem nyavajgok, nem tudom honnan veszel ekkora baromságokat
#28
YanezModerátor
Remek blogok kerültek be!Kicsit fura,hogy csak játékok és film\filmes témák vannak,mert annyi más fasza blog is volt.De ez egy ilyen oldal,GAMEkapocs.És hát nem is panaszkodom,sőt,mind zseniális!Csak így tovább emberek!
#27
#18: és még benoa is felkerült a toplistára

NE MARASZTALJ ENGEM, TE KEGYETLEN, HÁLÁTLAN VILÁG!
CSALFA VOLTÁL VÉLEM!
ELHAGYLAK HÁT, S ÜREGEMBEN KÖNNYEKBE FOJTOM ESENDŐ PORHÜVELYEM!
ISTEN VÉLED! TT______TT

#17: Valaki... valaki hiányol engem a toplistáról ;_; KEBLEMRE! TT3TT
#26
#16: Reménytelen vagy. :)
#24
#19: dzsungelharcos, spórolj az árammal
#23
Mónika show újraindul? Legközelebb előre jelentsétek be. Egész jó egyébként, folytassátok a hajcibálást.
#22
#19: Igen, eddig próbáltam figyelmen kívül hagyni, de most lett elég, az ez fáj, az fáj, minden fáj sírásodból. Ja, és hogy én is hiteles meg kemény legyek IDE ÍROK EGY NAGY F*SZT!!!!
#21
fő a szeretet és béke....mint mindenhol :D
#20
#19: kiszúrod*
#19
#17: valahogy mégis elolvasod sőt több mint 2 sort rászánsz a válaszra, ha majd akarnak bannolnak, addig meg ha nem tetszik MI A F*SZÉRT OLVASOD EL A KOMMENTEM???? KIBEB*SZOTT NAGY DISTURBEDES KÉPEM VAN KISZÚRAD MESSZIRŐL TE VAK
#17
#16: Úristen, ásd már el magad... Senki sem kíváncsi arra, hogy állandóan nyavalyogsz, hol a bejgli miatt, hol amiatt, hogy nem tetszik a legolvasottabb blog! Komolyan téged bannolni kéne! :)

Egyébként gratulálok minden blogírónak!!! :))) Én Shidot hiányolom a Top10-ből, több százszor visszaolvasom az írásait, de még mindig meg tudnak nevettetni. :) A másik meg, hogy Dante és Batman eléggé eltűntek, pedig nagyon bírom az ő blogjaikat is. :(
#16
#12: neked ennyire nehéz megérteni hogy feltételes módban írtam, amellyel azt mondtam el mennyire hülyék az emberek hogy egy ilyen háromszögű p*csre többen kattolnak mint a Star Wars-ra
#15
Gratulálok mindenkinek, nemcsak azoknak, akik felkerültek most a top 10-be, hiszen egy csomó olyan blog született, amelyik simán bekerülhetett volna ide, annyira fantasztikus lett. Jövőre is még ilyen jó irományokat, szeretünk titeket!

Ja, és buék, itt az alkalom, hogy leírhassam. :3
#14
#13: Majd kiestem a forgószékből röhögés közben! :D
Szép volt!
#13
azt hiszem elmondhatjuk, hogy Pou a leghíresebb sz*ardarab a világon :))))
#12
#11: A hozzászólásod röhejes. Nem a blogok tartalma, minősége határozza meg a helyezést, hanem a népszerűsége. Ennyire nehéz megérteni?