Menetrendszerű szerverleállítások az EA-nél

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 2.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts immár a hagyományszerű szerverleállításokkal vágott neki az újévnek, ezzel együtt külön érdekesség, hogy az NBA Live-fanok végleg búcsút mondhatnak az online játéknak.

Noha a szerverleállítások többé-kevésbé folyamatosan történnek, az EA rendszerint az újév elején nagyobb mennyiségben lövi le a régebbi játékai online támogatását; ezek jellemzően olyan címek, amikkel a kiadó játékostáborának kevesebb, mint 1 százaléka játszik.

Ennek alapján holnaptól a FIFA Manager 11 szerverei állnak le, a jövő héten, január 11-től pedig az NHL 11-gyel, a FIFA 11-gyel, a Madden NFL 11-gyel, az NBA Live 10-zel és az NBA Jammel (PS3 és Xbox 360) sem lehet online multizni.

Utóbbi kettőt azért érdemes kiemelni, mert mint ismert, az EA Sports az NBA Live 10 óta nem tudott új kosárlabdás játékot piacra dobni (leszámítva a némileg könnyedebb hangvételű NBA Jamet), így jövő héttől egyetlen EA-féle NBA-vel sem játszhatunk majd az interneten.

Na, nem mintha lenne rá igény az NBA 2K-sorozat mellett.

10.
10.
Cuppak
#9 Engem meg ezért rugtak ki pár napja http://www.youtube.com/watch?v=KWwafn1nDFE&list=UU5Dy5vWZtQVpEZ8fibQYcyQ&index=3 :D
9.
9.
KeXxX
#8: a Battlefield-es rész az igaz! Én is abbahagytam már, legutoljára a metrós pályánról basztak ki azért mert kinyírtam 3 embert egymás után és újra élesztettem a társaimat. wtf?! múltkor meg öcsémet azért dobták ki mert beszállt egy helikopterbe és kilőtt vele egy jet-et... szánalom. codba meg egy admin sincs.
8.
8.
Falcon
ezért értékelem én a ACTIVISION-T MÉG A COD 3 szerverei is élnek ps3 ason pedig már a cod 10 is a küszöbön!!! bf3 ba meg ott a szerver bérlés, az mekkora gáz hogy a szerverek 90 százaléka 10 éves gazdag gyerek kezében van és ugy trollkodnak ahogy akarnak!! ezért őrökre lemondtam a battlefildről pedig a reklámra megint többet fognak költeni mint magára a játékra de akkor sem kell
5.
5.
Dontrip
Eddig nem értettem, hogy miben jobb az NBA 2K mint az NBA Live. Karácsonyra megkaptam a 2K13-at. Konkrétan mindenben. Egyébként nagyon igazságtalan ez az EA részéről. Minden évben meg kell venni pl. az adott Fifát, hogy multizhassunk vele... Gyökerek.
3.
3.
szogyenyi
Átpakolhatnák a felszabadult gépeket a World szerverparkjába. Különben 2 éven belül az is hasonlóan fog járni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...