Menetrendszerű szerverleállítások az EA-nél

Az Electronic Arts immár a hagyományszerű szerverleállításokkal vágott neki az újévnek, ezzel együtt külön érdekesség, hogy az NBA Live-fanok végleg búcsút mondhatnak az online játéknak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9
#8: a Battlefield-es rész az igaz! Én is abbahagytam már, legutoljára a metrós pályánról basztak ki azért mert kinyírtam 3 embert egymás után és újra élesztettem a társaimat. wtf?! múltkor meg öcsémet azért dobták ki mert beszállt egy helikopterbe és kilőtt vele egy jet-et... szánalom. codba meg egy admin sincs.
#8
ezért értékelem én a ACTIVISION-T MÉG A COD 3 szerverei is élnek ps3 ason pedig már a cod 10 is a küszöbön!!! bf3 ba meg ott a szerver bérlés, az mekkora gáz hogy a szerverek 90 százaléka 10 éves gazdag gyerek kezében van és ugy trollkodnak ahogy akarnak!! ezért őrökre lemondtam a battlefildről pedig a reklámra megint többet fognak költeni mint magára a játékra de akkor sem kell
#6
#4: Nem védeni akarom az EA-t, de pl. a BF 1942 szerverei a mai napig mennek.
#5
Eddig nem értettem, hogy miben jobb az NBA 2K mint az NBA Live. Karácsonyra megkaptam a 2K13-at. Konkrétan mindenben. Egyébként nagyon igazságtalan ez az EA részéről. Minden évben meg kell venni pl. az adott Fifát, hogy multizhassunk vele... Gyökerek.
#3
Átpakolhatnák a felszabadult gépeket a World szerverparkjába. Különben 2 éven belül az is hasonlóan fog járni...
#1
Szomorú hír,.