Nem lesz több Activision-féle James Bond-játék?

A héten minden előzmény nélkül eltűntek az online boltokból az Activision égisze alatt megjelent James Bond-játékok, a pletykák szerint lejárt a kiadó megállapodása a 007-es jogokra vonatkozóan.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
Számomra a legjobb James Bond játék az N64-es Goldenaye után a NOLF volt. Jah hogy az nem is James Bond.. Hát igen. :) Pedig az után már nem lett volna nehéz csinálni egy ütős JB játékot ami nem csak simán jó hanem igazi klasszikus, de persze ez magánvélemény :)
#22
Ha az Ubisoft vagy Warner Bros. Interactive Entertainment kapná meg a jogokat. Sokkal jobblenne a helyzet
#20
barackostejModerátor
#17: Szerintem azért nincs osztott kép a játékokban, mert már a konzolok nem bírják. Egy képen is alig bírják a strapát, nem hogy duplán. A GoldenEyenak meg olyan volt a grafikája, amit simán bírtak még szaggatás vagy butítás nélkül a konzolok.
#19
Istennek legyen hála..
#18
Jól tették, gyerekek, hogy az a 007 Legends mekkora egy fos lett, pláne azokkal a Call of Duty-ba illő csatajeleneteivel.
#17
Szerintem nem lenne annyira rossz játék a GoldenEye,csak nem 10000Ft felett kéne árulni.3000-4000Ft letölthető címnek el lehetne fogadni.Egyébként tisztelet az Activisonnak hogy meghagyták benne a splitscreen multiplayert.(ma is benne hagyhatnák a játékok nagyrészébe az osztott képernyőtt tiszta vicc ,hogy a mai NFS közül egyik se játszható osztott képernyőn.)
#16
#14: Egyetértek. Remélem egyszer lesz folytatása!
#15
#14: Mondjuk az tényleg jó lett, de a többi...
#14
A Blood Stone szerintem nagyon is jó játék lett!
#13
YanezModerátor
#12: Bocs,ezt nagyon benéztem!Ha az úton lévő fps-ről beszélsz,akkor igazad lehet.Az eddigiek alapján nagyon gáz.De majd meglátjuk!
#12
#11: Ha kicsit tájékozottabb lennél, tudnád, hogy nem a Telltale féle TWD játékról beszéltem.
#11
YanezModerátor
#10: A The Walking Dead egy remek játék!Ha többet játszanál vele vagy olvasnád róla más emberek véleményét is,akkor tudnád.
#10
Hála istennek, végre van rá esély, hogy valaki olyan szerzi meg a jogokat, aki a COD-on kívül más játékokhoz is ért. Az Activison az utóbbi 3 évben nem tudott egyetlen normális játékot sem letenni az asztalra a COD-on kívül. Jó példa a The Walking Dead is, ami olyan 15 évvel ezelőtti szinten van jelenleg
#9
#8: Az Everything or Nothing nagyon jó volt. Szívesen megnéznék belőle egy hd kiadást. Igaza a maga idejében is elég brutál volt a grafikája.
#8
A régi Electronic Arts féle Bond játékok kifejezetten jók voltak. Everything or Nothing, GoldenEye: Rogue Agent, ebbe az irányba kellet volna folytatni.
#7
#3: Na az szerintem is jó volt, de a többit nem csipáztam.
#6
#3: A Nightfire-t én is szerettem!
#5
A Blood Stone-ért kár, az sztem nem lett rossz. Nem akarta megváltani a világot, és minden megvolt benne, ami egy akciójátékban meg kell, hogy legyen, plusz megspékelték egy kis motorcsónakos, autós üldözéses résszel.
#4
#2: mindegyik szar volt :D