Ilyen lehetett volna a Blur folytatása

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 7.
  • Videó
Link másolása
Habár a Bizarre Creations már jó ideje lehúzta a rolót, a cég egykori munkatársa, Chris Davie két ígéretes videót tett közzé a Blur folytatásából, amit a stúdió bezárásával elkaszáltak. Pedig pofásan festett.

Chris Davie hosszú éveket húzott le a Project Gotham Racingről és a Blurről elhíresült Bizarre Creationsnél. Sajnos a csapat feloszlott, ám egészen az utolsó napig dolgoztak a Blur folytatásán (amit Davie szándékosan nem második részként emlegetett). A szakember a saját Tumblr-oldalára pakolt fel két videót a törölt autós produktumból.

Az első prototípus ugyan az előd motorját használta, ám a csapat új vizuális effektekkel kísérletezett. Például vihar tombolt volna a brightoni pálya felett:

A második videón egy vadonatúj engine mutatkozik be, amit alfastátuszban ért a stúdióbezárás. A dubaji vonalvezetés érdekessége, hogy rombolható környezetet és animált tájat láthatunk rajta:

Davie leírta, hogy rengeteg munkájuk fekszik a Blur folytatásában és sajnálja, hogy a fejlesztőkön kívül senki nem játszhatott a címmel. Épp ezért gondolta úgy, hogy tartozik annyival a magának, hogy legalább egy videó formájában bemutassa az el nem készült alkotást. Kár érte!

15.
15.
ATi0021
Activision leszedette a videókat amiket kiraktatok. XD
14.
14.
drat576
nekem az első rész tetszett, illetve sokkal jobban tetszett volna, ha megmaradt volna annál az egyszerű koncepciónál hogy 'győzzünk'!, nem tudom mért kellett az a marha sok egyéb objective a bossok kihívásához, nekem ez kerékbetörte az egész játékot
13.
13.
giga321
Nekem split second a kedvenc autós gammám.
12.
12.
BrendOoN
Kíváncsi vagyok, látta-e valami nagy fejes az Activisiontől a második videót. Ez az egyetlen ok, amiért látom értelmét ennek a játék lelövésének (és a stúdió bezárásának) az értelmét. Ha ezt tavaly kiadják, a felhozatal mellet simán lehetett volna az év autós játéka.
11.
11.
Scoo
Áh, én is sajnálom. A felhőkarcoló oldalán elég látványos lett volna versenyezni :) Egyedül az nem tetszett a Blurban, hogy normálisan nem lehetett benne kanyarodni.
10.
10.
hakydakillah
Pedig a top három folytatás arcade cím, amit nagyon szerettem volna egyszer, az a Blur2, PGR5, és a Grid2 volt. Ebből sajnos csak 1jön össze. Kár érte, nálam a PGR4 mindent vert…
8.
8.
jonyjok33r1991
Elég tetszetős,kár érte.
7.
7.
kivenoko
Köszi Activision... nem ér az életetek 3 forintot...
(Ők záratták be a Bizarre Creations-t)
6.
6.
BloodyDeath
Szeretem a Blurt jó kis autos játék, de nagyon sokszor girnyo volt.
5.
5.
kivenoko
Kimondottan szeretem, ha egy kicsit merészebb a terep, nem csak a szokványos jobbra-balra aszfalt... na meg a látvány sem utolsó és még nem is volt készen... kár, pedig az első része sem volt rossz csak hamar ellaposodott...
4.
4.
MrBrooks
Valaki felvilágosítana mi a pöcs az "animalt táj"!? :D
3.
3.
ATi0021
Nagy kár érte. Egy jó multi és normális ár mellett még meg is vettem volna.
2.
2.
csoki0619
A masodik video tartalma nekem jobban tetszik, mint az uj Most Wanted ugy egeszeben. Elszomorito.
1.
1.
Caine
Nem lett volna rossz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...