The Walking Dead - 8,5 millió epizódot adtak el

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 7.
  • Biznisz
Link másolása
A Telltale Games a Wall Street Journalnak azt nyilatkozta, hogy az elmúlt két hónap bizonyult a The Walking Dead-kalandjáték csúcspontjának értékesítési szempontból, míg a sorozat teljes pályafutása során 8,5 millió epizódot adtak el.

Dan Connors, a Telltale vezérigazgatója örömmel jelentette be a Wall Street Journalnak, hogy nem kevesebb, mint 8,5 millió epizódot adtak el a The Walking Dead-kalandjátékból. A nagy év végi leárazások megtették a hatásukat, ezek tolták meg leginkább az eladásokat: nem csupán a kritikusok haraptak rá a szériára, hanem a vásárlók is bizalmat szavaztak a srácoknak.

Connors szerint a hosszú évek munkája végre megtette a hatását, a Monkey Island és a Jurassic Park után a technológiai és a művészeti háttér már adott volt, s több platformon indítottak támadást. A második szezon koncepciójának lefektetése már folyamatban van. Mindez még a jövő zenéje, de a csapatnak határozott tervei vannak a folytatásra nézve.

A játékosok döntései végigkísérték az egész történetet, s nem lesz ez másképpen a következő évadban sem. Connors megkért mindenkit arra, hogy jól őrizzük meg a mentéseket, hiszen a történet ott folytatódik, ahol abbamaradt.

Ugyanakkor a Telltale hosszútávú tervei közt szerepel, hogy mindenképpen szeretne egy mély történetvezetéssel megáldott játékot készíteni egy nagyobb frencsájzból. A Star Wars is szóba jöhet, de nem mondanának nemet a Half-Life Storiesra vagy a Halo Storiesra sem. Meglátjuk, mi sül ki belőlük!

6.
6.
p3ti
Kirázott a hideg az első 5 epizódtól , rég tudtam ennyire azonosulni karakterrel , remélem a 2. évad hozza a szintet . Sokkal jobban elvoltam vele mint pár drága dobozos címmel , alig várom a folytatást
5.
5.
goblinfing
Év legjobb játéka lett, várom a második évadot!
4.
4.
adam6751
És már készül a második évad :D
3.
3.
JcGross
Me is érdemlik! Hatalmas játék lett. Érdekes változás az eddigiektől, mivel nem volt eddig ez a komoly hangvétel a játékaikban. Sam & Max, Monkey Island, Back to the Future, nekem ezek is tetszettek és remélem azért fognak még hasonló poénos kalandjátékokat is csinálni.
1.
1.
DON GONDOCS
Jól megy a Telltale Games-nek. További sikeres évet nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...