Itt a THQ vége

A bíróság a THQ akarata ellen döntött, nem lehet gyorsan lezavarni az aukciót, ami azt jelenti, hogy elúszott az utolsó esély arra, hogy a kiadót egyben tartsák egy új tulajdonos alatt. A nagy címeket elárverezik, a stúdiókat eladják. R.I.P. THQ.
  • Írta: InGen

Kommentek

#43
azért sajnálom,hogy nem lesz darksiders3
#42
Metro-t mentse valaki!
#41
#34: +1

#11 +1
#40
#34: +1!
#39
remélem a Saints row jó kezekbe kerül majd^^
#38
én csak azt remélem, hogy a 4A Games nem az Activisionhöz megy, nem válna hasznukra
#37
#28: Nem tudom hogy miért vagy EA ellenes, mondjuk biztos megvan rá az okod.
De szerintem az EA még megmenthetné azt a pár játékot és stúdiót.
#36
A cég vezetését sittelném le és venném el a vagyonukat. Az meg hogy rommá lopták a céget, sikkasztottak, vagy szimplán inkompetensek voltak, nem érdekelne.
#35
#29: Bízni nyugodtan bízhatsz, elvégre megtudta a Creative Assembly és a SEGA is győzni a GW fejeseit most pár sima Warhammer Fantasy játék jogra, szal ha a Bioware lát benne fantáziát és meggyőzi a GW-t ők is megkaphatják szerintem a W40K-ra a lehetőséget. Én speciel legjobban egy fedezék harcos taktikai shootert szeretnék TAU vagy I.G. oldalán, elkeseredett harcokkal egy Necron világ ellen, iszonyú potenciál lenne benne :D
#34
#31: Áldom Ooorky szavait. Dead Spaceből csináltak egy vígjátékot, BioWare-nek szintén nem adtak elég időt a játék normális befejezésére, Battlefieldet meg épp most igyekszenek tönkre vágni a DLC-kkel és a szintén kilátásba helyezett futószalag effektussal. FIFA meg no komment, már 15 éve azzal hülyítik a kanapék csodacsatárait. Magyarán egy olyan EA címet nem tudsz mondani, ami ne lett volna jobb, ha nem az EA diktál :D
#33
#31: Bioware-t tönkretették, Westwood-ot tönkretették, Origin-t tönkretették...
#31
#22: Nem értem én ezt a nagy EA ellenességet. Az utóbbi időben eltekintve 1-2 csúnya mellényúlástól azért nem csinálnak annyira rossz cuccokat. Persze lehet szidni a futószalagon érkező NFS-ek, FIFA-k (stb.) és az elbaltázott Crysis széria (még akkor is, ha nem volt egy annyira rossz játék a 2, mint amilyennek elsőre tűnt) miatt, de ugyanakkor mindig van valami, amivel szépítenek (Alice, BF, DeadSpace, MassEffect, ...). Egyébként meg a THQ sem teszi ki a falára a Homefront-ot, mert az meg elég gyengus lett. Úgyhogy inkább reménykedjünk benne, hogy az a kreativitás, ami Náluk van több teret nyer.
#30
Kíváncsi leszek mi lesz a Metro fejlesztőjével, a 4A Games-szel, ugyanis ők nem a THQ tulajdonában vannak, tehát maga a stúdió nem lesz elárverezve. Viszont valakit keresniük kell aki kiadja a Last Lightot, és a jövőbeni címeiket.

Nem lenne jó ha az EA venné meg (vagy az Activision, vagy a Ubisoft), mert bár raknának bele multit (aminek én örülnék speciel), 100% hogy a több eladás miatt elcasualizálnák az egészet. Azért valljuk be, a Metro 2033 full rétegjáték, és nem mellesleg durván nehéz.
#29
#16: Köszi az infót. A helyzet az, hogy részemről még mindig van némi bizalom a BioWare-ben, szóval azért reméltem egy kicsit is, hogy talán hozzájuk kerülnek a jogok, Azért valljuk be, egy inkvizítorral nyomozgatni egy rpg keretein belül nem kicsit lenne jó...
#28
#24: XDDDDDDDDDDDDDDDD
#27
Elég sajnálatos hír de remélem lesz aki átveszi a játékokat!
#26
Csak el ne csesszék a CoH2 és a Metrot, nekem legalábbis ez a két játék számít.
#25
Ajj de kár, a fenébe is
#24
Legalább 2 jó cég akarja őket megvenni. Ez egy kis megnyugvás számomra.