Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#52
Fifa 12-őt én is megvettem.
#51
Olyan durva, hogy még egy ilyen cikk alatt is ekkora csaták vannak...pedig itt nem arról van szó, hogy egy játék kinek tetszik és kinek nem..
#50
Én szívesen olvasgattam ezeket a posztokat, de csak a kommentek miatt :), nem nagyon érdekel hogy ki mivel játszik. Most is csak a hozzászólások miatt néztem be, és tök jól szórakoztam. Kár hogy ennyi volt.
#49
Engem úgyis jobban érdekelt a nemzetközi, de azért néha nem volt rossz rápillantani. Na mindegy ez van.
#48
#47: Jah jah,ezzel teljesen egyet értek,én is így vagyok,vagy is csak voltam vele.
#47
Nem tudom mit kell itt összekapni mindenen ,mindenkinek joga van leirni es kimondani amit akar!

Nem izgat különösen ,hogy nem lesz de jovolt neha meglesni!
#46
#43: És ha tudod hogy Oláh márió megvette a cod 46.ot akkor jobban fogod magad érezni? Édes istenem , tűz fel magadnak egy kokárdát
#45
#42: Ez sem győzött meg arról hogy magas lenne a színvonalad . "ha külföldön élsz, minek olvasod egyáltalán a Gamekapcsot?" Ilyen érvel csak egy ostoba ember érvel, még mielőtt kis kitűzőt raknál a kis mellényedre , meg a propelleres sapkádra.
#44
Semmi baj,Uraim!Nekem és gondolom általánosan mindenkinek van egy magában felállított top 5 vagy egy top 10-es Best of listája!
Személy szerint megelégszem,én annak is örülök,hogy ha a top 5 ös listámból egy évben 3-4-et betudok szerezni!!!
#43
#42: Teljesen egyetértek, minek kommentel ide, ha ne érdekli, szarik bele, meg hülyeségnek tartotta? Idézem: "Soha nem olvastam.Örülök,hogy nem lesz :)" - most mi is örülünk neked, engem speciel érdekelt volna, hogy a honfitársaim a nagy szájukon kívül, amit "tuti vétellel" irkálnak nagyképűen fórumokra 100%-os magabiztossággal, mi valósul meg belőle. Mert szerintem ez 2012-13ban nem egy hatalmas igény, hogy 1-2 statisztikáét tudjon az ember. Nem az érdekel, hogy bécsben mit vesznek, nem az, hogy angliéban, hanem az, hogy a kedves magyar elvtársam mit vesz, mert logikusan ugyanolyan adófizető, mint én. Ha tudom azt, hogy a VIVa chart shón a Rihanna az első, akkor nem értem, mi a nagy dolog abban, hogy melyik játékot vették legtöbben az országban. Ez is a lemaradás, a begyepesedés jele.... de bezzeg a bécs chart/ Angol Usa Weekly Monthly toplista első helyét azt tudom.
#42
#38: Nem, kérlek szépen, neked kéne át nézned az IQ tesztet, internet segítsége nélkül. Méghozzá elárulom, miért: Látod azt a számot? "#27:" Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos embernek szánom a kérdést, nem a világnak. Ha ennyit nem vagy képes felfogni, és ez most kedves 37esnek is szánom, hogy csőlátású, úgy tűnik át kéne gondolni egy-egy embernek a dolgokat mielőtt leírjátok. És még egyszer: tisztában kéne lenni azzal hogy az a szám mit jelöl, a kommentek elején, nem csak be kattanni azonnal, mert szűk látáskörű vagy. A szem azért van hogy láss, nem csak azért, hogy nézz.
#41
A magyar adatok sosem érdekeltek, meg talán most a brit toplista pontosabb is lesz. Ha látni akarjuk mi mennyire népszerű nem a szétcsonkított kis hazánkból kell kiindulni :D
#40
"talán túléljük ....
#39
Kár!
Bár az azért jó, hogy ti itt a GK-n valamelyest azért közöltök majd hasonlót!
#38
#30: Aki hulalalumpurban él annak nincsen joga olvasni ezt az oldalt ? Azt hiszem jobb lenne ha nem hadonásznál olyan kifejezésekkel hogy buta , hisz a kommented nem éppen magas IQt sugároz .
#37
30#: En Ausztriaban elek Becsben, es megis GK tag vagyok Yanezel egyetemben. Ezzen latszik hogy, mennyire csölatasu ember vagy! Szanalmas! XD
#36
LnB
#14: Bocsi, ez lemaradt:

"World of Warcraft (előfizetői kártya)" ja tudom DOBOZban van, vettem már én is... :D
#35
LnB
#14: Magyarországról beszélünk, nem magyar dobozokról. Abszolút nem tükrözi objektívan a magyar felhasználók által vásárolt játékok számadatait. Összességében nem, persze ha csak a "dobozokat" nézzük akkor igen. De szerintem nem kevesen vásárolnak napjainkban online. És az is játék, az is teljes árú.
#34
"elállt a listák elkészítésének finanszírozásától" :D
#33
YanezModerátor
#30: Tudtad,hogy külföldről nagyon sokan vannak itt?