Látnivalókon a The Walking Dead: Survival Instinct

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 13.
  • Videó
Link másolása
Néhány új screenshot és egy nyúlfarknyi mozgókép ütötte a markunkat a soron következő The Walking Dead-játék kapcsán, ami a fejlesztők szerint valójában nem is FPS, hanem inkább "belső nézetű túlélő játék".

Az Activision a hétvégére öt új screenshotot és egy rövid trailert adott ki a The Walking Dead: Survival Instinctből. Utóbbi gyakorlatilag szóra sem érdemes, de legalább hivatalos: miután a fejlesztők letagadták a nemrég kiszivárgott gameplay felvételt, nem meglepő, hogy a mostani előzetesben inkább nem is mutatnak semmit a játékból.


A játék március 29-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. A Terminal Reality felhívta rá a figyelmünket az Eurogameren keresztül: a játék valójában nem FPS, hanem belső nézetű túlélő játék. Egyfelől azért, mert itt a Call of Duty-mentalitással nem megyünk semmire, másrészt azért, mert a lövöldözéssel csak felhívjuk magunk a figyelmet.

25.
25.
watto
Nekem a Half Life ugrott be a grafikáról :)
24.
24.
Kocsis92
szegény merle hogy néz ki :D:D
22.
22.
theo9311
Ember, mivé váltál... Egy 2 perces videó meg öt kép alapján leszarozzátok. A sorozat sem pálmafákról meg festői tájakról, hanem a nyomasztó és drámai világvégéről szól. Találkoztam már olyan 2D-s játékkal, ami ezt 100%-ig átadta. Ez a játék nem a grafikáról szól, és nem is lennének előrébb csúcsgrafikával. Ami nem mainstream, és más úton indul el mint a többi az nektek szar. Szerintem meg innováció. Persze lehet, hogy nem lesz benne semmi extra és csak az n+1. posztapokaliptikus játék lesz a sorban.
21.
21.
Yanez
Eddig meggyőző,legalábbis számomra.A graf nem érdekel,ami pedig a túlélős dolgot illeti,nos ha lesznek benne jó kis feladatok és a zombik nem százával fognak támadni,még akár jól is elsülhet.De mindenekelőtt persze én megvárom a tesztet.
20.
20.
Dreadlox
#10: például ott a Bully, hogy néz ki, és mégis az én gépemen is laggol egyes helyeken, tök érthetetlenül....
19.
19.
Csoola
#12: Már sokszor el lett mondva, a Telltale-féle játék a képregény, ez pedig a TV-sorozat alapján készül.

Egyébként a Bloodrayne-t én is szerettem, mondjuk a pályatervezés ritka szar volt benne, viszont ennél én sem látok semmi kiemelkedőt. A grafika nem érdekelne, ha tényleg igazi túlélőjáték lenne és érdekes/egyedi játékelemekkel lenne tele, amik a zombiapokalipszis túlélésére használható technikákon alapulnak... Szerintem ha ilyen játék lenne, már tuti ontanák magukból a videókat, hogy ilyen, meg olyan tutiságokat csinálhatunk a játékban. Activisiont ismerve lesz egy sima cső-FPS, amit majd az amerikai hülyegyerekek megvesznek a kállofduti mellé és örülnek neki, a kiadó meg teletömi a zsebét.
16.
16.
felegyi
Mondanám hogy jó lenne, ha még 1 évig dolgoznának rajta... erre fel olvasom hogy március...
15.
15.
Monyo2012
Azért hogy leírja mindenki pár kép alapján. Persze én is szkeptikus vagyok, de azért nem ennyire. Na de mindegy,majd úgyis kiderül hogy milyen játék lesz.
13.
13.
Bred
#12: Az előző sorozatnak "cel shaded" grafikája volt tehát minden olyan volt mintha cerkával rajzolták volna és voltak körvonalak. Ez meg simán ronda.
12.
12.
Füles
Közületek játszott egy valaki is a "The Walking Dead" sorozattal, mert a teljes játék sorozat is pont ugyan ilyen grafikával készült. Valószínűleg tartják magukat a készítők az eredeti játéksorozat grafikájához.
11.
11.
balint23h
Ritka igénytelennek tűnik...
10.
10.
TheJoKeR
#8: Attól, hogy szar lesz a grafikája egyáltalán ne hidd azt, hogy el is fog menni a gépeden. Sokszor olyan mértékben el tudják cseszni az optimizálást hogy valami vicc. Szóval ne vegyél rá mérget, persze én is remélem, hogy kicsi lesz a gépigénye.
Amúgy nem lesz valami nagy szám, semmi kreativitást nem látok eddig benne. A videóban még anno említették, hogy lesznek benne döntések, hogy kit akarunk hogy csatlakozzunk hozzánk meg ilyesmi dehát...Semmi sem biztos. És a kivitelezés sem mindegy.
9.
9.
piskóta
#5: talán inkább 2003-as grafikát idéz, kb. olyan szinten van, mint a CoD 2, 2008 -ban azért olyan játékok jelentek meg mint a Far Cry 2 vagy a Mirrors Edge, amik fényévekkel jobban néztek ki mint ez. Nem is értem, hogy nem szégyellik magukat ilyet kiadni 2013 -ban
8.
8.
Monyo2012
Ha fele olyan jó lesz mint a Telltale féle volt,akkor már jó.A grafika nem olyan rossz, legalább elmegy a gépemen. Egyébként csak én félek hogy egy Call of The Walking Dead játékot kapunk ?
7.
7.
Dreadlox
#5: a bloodrayne 1-2 a kedvenceim voltak^^ kár hogy már nincs semmi normális cucc belőle, köszönet uwe boll hülyeségének
5.
5.
Donpedro
Mindig azzal példáloznak az emberek hogy az EA kinyírja a jó játékfejlesztő cégeket, tessék, most itt az Activision-ös megfelelő. Egy stúdió, amely olyan klasszikusokat adott ki a kezéből mint a BloodRayne 1-2 (de inkább csak az 1 :P), most Kinect Star Wars-t csinál, meg 2008-as grafikát idéző n+1-edik zombis-túlélős játékot...
3.
3.
Bred
Szeretném hogy jó legyen de sajna nem lesz az. Most játszom az Acti féle Family Guy játékot és elég kiábrándító egy fostömeg. jah meg hogy "belső nézetű túlélő játék", ezt megjegyzem magamnak:D Szerintem kb a játék első 15 percében több zombit ölünk meg mint a Telltale félében az egész játék alatt.
2.
2.
wolfwarrior
#1: Szerintem elég jó, a zombik fején a haj nem úgy néz ki mint a műanyag.
1.
1.
Dreadlox
remélem a játékélmény kárpótol, az ocsmány látvánnyal szemben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...