Képeken a Half-Life 2: Episode Four

Nem elírás, állítólag a Valve valóban akart Half-Life 2: Episode Fourt, azonban az Arkane által fejlesztett, Return to Ravenholm alcímmel is ismert játékot végül nem fejezték be. Azért jött belőle bár kép.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
#1: Ámen, még Ep3 sincs, de már "készül" az Ep4, sőt, lassan a HL3! Vicc ez az egész, ezek se' tudják mi'csináljanak már jódolgukban. Nem csodálom hogy az egyik dizájner lelépett, nyilván dől a pénz, úgyhogy több a p*csvakarás mint a tényleges játéktervezés.
#27
#18: Nekem is az az érzésem hogy a fostos saját konzoljukra akarják kiadni. Én tuti nem fogom akkor megvenni, nagyon sajnálni fogom de azért van egy határa a pofátlanságnak is. Igazából már engem is kezd egyre jobban nem érdekelni, túl sokat vártak vele. Ennyi idő alatt megcsináltak 2 portalt, 2 left 4 dadet, a team fortress 2-t, és közben persze ont a half-life-ra nem volt idejük.. elég érdekes.
#26
Nemtudom hogy vagytok vele, de az első és a második rész között is eltelt 7 év, tehát arra is kellett várni.. Én baromira várom a hl3-at, ezek az epizódok nem igazán mutatnak értéket szerintem, de ha a 3. hl rész is akkorát fejlődik a 2-höz képest, mint az az 1-hez én várok még akár 2 évet is.. :D
#25
#23: Még jó, hogy csúszni mászni fogunk érte.... mire kijön a game, minden fan tolószékben, vagy a "túlvilágon" lesz. Az új generáció meg azt se fogja tudni mi a szar ez. Nem fogják megcsinálni... vagy esetleg úgy mint a Dukenem-et. abból meg köszönöm de nem kérek még egyszer.
#24
múltkoriban nem azt mondták, h nekiálltak az új Source engine programozásának ?
#23
Sok okoskodó hülyegyerek. Most mindenkinek nagy a pofáfa, de amint megjelenik mi mind négykézláb fogunk csúszni mászni érte ;)
#22
Engem inkább az lep meg h az Arkane Studios volt felelős érte lásd: Dark Messiah, Dishonored....
#21
A Valve tényleg nem ismeri a 3-as számot :D
#20
Én már azt se bánnám ha egy külső stúdiónak adnák ki a címet.
#19
#14: Elsö az olvasás aztán komment jobban fejben kéne tartanom bocs.
#18
ScooModerátor
Engem inkább az érdekelne, hogy ez miért most jött elő? Miért most került ki ez a pár kocka, miért most mondták meg, hogy lett volna HL ep4 is. Remélem azért mivel azt akarják, hogy beszéljenek a címről, hogy előrukkoljanak valamivel.
De nem fognak!!! Én nem várom a HL új részét. A Valvenek ezer ideje lett volna megcsinálnia. Egyszerűen nem muszáj megcsinálniuk. Annyira nagy az elvárás a játékkal szemben hogy inkább nem is csinálják meg. Dől a pénz anélkül is. Majd a saját konzoljukra kiadják. amíg az nincs, addig nem lesz új HL.
#17
Úgy látszik a Valvenál nem tudnak elszámolni 3-ig. Nem tudom hova tenni ezt az ep 4-et. Szerintem már rég nem epizódokról van szó, azzal már elkéstek, most már mindenki Half-Life 3-at vár egy új Source motorral. Vagy legalább egy kis támogatást adnának a Black Mesa csapatnak. Jó lenne ha végre ők is kiadnák az Xen-t. :)
#16
Amikor még több millióan kértünk már képeket, infókat a Half-Life legújabb részéről, nem épp a már töröld részről kértünk, de köszönjük:D
#15
Egyszer biztos folytatják. Különben minek ülnének a jogokon?
#14
#13: nem lesz belőle semmi,te nem olvastad el a hírt?
#13
Csak engem zavar hogy a zombik fején nincs ott a headcrab?Egyébként nem kell aggódni a grafika nekem megfelel és bizzok annyira Newel bácsiban, hogy nem cseszi el mind Lucas a StarWars-ot.
#12
Bazze,most meg sehol semmi.
#10
Törölt felhasználó
#9: My bad, ezt most nagyon elnéztem. Bocsi.
#9
Törölt felhasználó
#4: Az "A munkálatok 2006 és 2007 között zajlottak." melyik részét nem értetted?