Megvan az Assassin's Creed-film forgatókönyvírója

Noha a Ubisoft még októberben bejelentette, hogy nekiesik az Assassin's Creed-mozi forgatókönyvének, a szkript írójáról csak most hullott le a lepel. Azért jó tudni, hogy zajlanak a dolgok a háttérben.

A Ubisoft bejelentette, hogy Michael Lesslie az Assassin's Creed-film forgatókönyvírója. Az úriember neve nem túl ismert, eddig rövidfilmeken dolgozott, köztük a Skirt és a Heavy Metal Drummer című darabokon is. A Ubisoft Motion Pictures még októberben, mikor lepaktált a New Regencyvel, árulta el, hogy belevág a forgatókönyvírásba, de csak most vált nyilvánossá, hogy kire bízza a szkriptet.

De legalább jó tudni, hogy haladnak a munkálatok. A Ubisoft nagyüzemi filmesítésbe vágott bele, a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-adaptáció mellett kapunk majd Splinter Cell-mozit Tom Hardyval, de a Ghost Recon előkészületei is zajlanak már. A Ubisoft Motion Pictures a kiadó nemrég létrehozott filmes részlege, ami közreműködik a munkálatokban, egyúttal kreatív kontrollt is gyakorol, hogy az adaptációk hitelesek legyenek.

25 komment - szólj hozzá!