Átszervezések a Nintendónál

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 16.
  • Biznisz
Link másolása
Lapértesülések szerint átszervezés zajlik Nintendónál, ráadásul évek óta a legnagyobb. A kiotóiak a hardveres kutató-fejlesztő részlegeiket egyesítik közös divízió alatt, a hatékonyság növekedését remélik a döntéstől.

Az Inside Games értesülései szerint 2004 óta ez az első alkalom, hogy a Nintendo ilyen mértékű átszervezést hajt végre: úgy tudni, a kiotóiak február 16-án összevonják az eddig elszeparáltan tevékenykedő kézi- és asztali konzolos kutatás-fejlesztési részlegeket. Az újonnan létrejövő Integrált Fejlesztési Divízió így 1200 embert foglal magába, külön irodaházat is kapott.

A közös szervezeti felépítéstől a Nintendo azt reméli, optimalizálhatja a hardverfejlesztési folyamatokat, a csapatok ugyanis megoszthatják egymással a tapasztalataikat és kompetenciáikat. Felgyorsulhat az online konnektivitás fejlesztése, és a különböző rendszerek közötti kapcsolat is hangsúlyosabb szerepet kap majd: a 3DS összekapcsolható a Wii U-val, és a Wii U tabletkontrollere is nagyobb jelentőséggel bírhat, mint önálló, hordozható kütyü.

10.
10.
Gamelord
#5: A játékosok biztosan örülnének, hogy egy géphez megszerezhetik a kedvenc játékaikat, de ezen kívül nem sok szól mellette sajnos. A konkurencia jót tesz, ki kéne dobni az eddigi terveket, és sok sok dolog. Persze a 9. generációban akár lehetséges is lehetne, ha ebből nekik előnyük származna (gondolok itt az esetleges konzolok hanyatlására).
9.
9.
Norbiii
SONISOFT ez lenne a neve. A három nagy gyártó összeáll(na) :) :) :)
Mik jutnak az eszembe. :D De mekkora durranás lenne. :)
8.
8.
msmester
#6: Ez valami új pokémon?
7.
7.
msmester
#5: Azzal tényleg minden játékos megelégedne. Az mondjuk jó összeállítás lenne ha a SONY adná a hardvert a Microsoft a szoftvert a Nintendó meg az ötleteket. Lehet hogy ezzel menekülhetnének meg a konzolgyártók?
5.
5.
Norbiii
Na most mondok egy lehetetlent. :)
A Microsoft,a SONY,és A Nintendo álljon össze,és dobjon ki 1 közös konzolt. :))))))))))))))))))))) Ez most lehet viccesnek hangzik,de ez akár még jól is elsülhetne.
4.
4.
Gamelord
Jó ötletnek tartom, drukkolok.
2.
2.
Norbiii
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem előnyére válik a nintendonak az átszervezés. A 3ds és a Wii-u összekapcsolása fantasztikus ötlet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...