Jön a Max Payne 3 utolsó DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Rockstar rövidesen befejezi a tartalomgyártást a Max Payne 3-hoz, az utolsó DLC a jövő héten válik letölthetővé. Természetesen multiplayer-orientált lesz ez is, a játékmódok bővítésére fókuszál majd.

Noha a Max Payne nekünk inkább single játék marad, ettől függetlenül a harmadik rész által bevezetett multiplayer támogatását komolyan vette a Rockstar, és a tartalomgyártás csak most fog befejeződni. A jövő héten jelenik meg az utolsó DLC.

Deathmatch Made in Heaven Pack című letölthető csomag elsősorban a játékmódokra fókuszál, kooperatív és kompetitív újdonságokra is számíthatunk az ígéretek szerint. A kiegészítő január 22-én jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra, az európai PSN-felhasználók pedig január 30-án vethetik majd bele magukat. Az árcédulán 800 Microsoft Pont, illetve 10 dollár fog szerepelni.

5.
5.
Rico424
#4: Érdeklődnék,hogy a pályák mennyire változatosak??
4.
4.
Moldren
Nagyon jó játék. 8-9szer végigvittem és még mindig nem unom :)
3.
3.
JcGross
Annak jobban örülnék ha a sok cheater ellen tennének valamit akiken nem fog a golyó, meg kitörölnék az arcade játékmódokból a 9 milliárd pontos játékosokat mert az k*rvaélet hogy nem szerzett annyit!
2.
2.
PortalMan
Az év szinte legjobb játéka, leginkább olyan mint egy nagyon interaktív akciófilm, amit többször meg fogok nézni :D Max tisztára olyan, mint egy filozófus, nagyon jó beszólásai és gondolatai vannak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...