Márciusban jön Wii U-ra az NFS: Most Wanted

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Az EA bejelentette a Need for Speed: Most Wanted Wii U-s verziójának megjelenési dátumát, illetve azokat az exkluzív funkciókat, melyek csak ezen a platformon érhetők el. Természetesen a GamePad kapja a főszerepet.

Az alapjáték kínálatán túl a Nintendo Wii U-tulajok egy halom bónusz funkciót érhetnek el a konzol tabletkontrollerjének segítségével. Elsőként kapunk egy helyi kooperatív módot, amely a Co-Driver névre hallgat. Az egyik játékos a Wii Remote-ot vagy a Pro Controllert használhatja, míg a másik a GamePadet. A navigációt nagyban segíti majd az érintőképernyőn helyet kapó interaktív térkép.

A tabletkontrollert szorongató haver segíthet a zsaruk elleni menekülésben, válthat nappal és éjszaka közt, fokozhatja az autók teljesítményét, vagy akár szemmel tarthatja az utakon lévő forgalmat. A GamePad segítségével könnyebben rábukkanhatunk az új vezethető járművekre, track milestone-okra, és felfedhetjük a város rejtett extráit is.

A Wii U-s változatban alapból benne lesz az Ultimate Speed Pack, melyben olyan csúcsverdák kaptak helyett, mint a McLaren 4 millió dolláros F1 LM-je, a Lamborghini Aventador J, a Pagani Zonda R, a Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse és a Hennessey Venom GT.

Ha előzőleg már platformon is nyomultál a Need for Speed: Most Wanteddel, a korábban elért Speed Pontokat a Wii U-s verzióban tovább bővítheted, és fordítva.

A játék március 21-én jelenik meg Európában a Nintendo konzolján.

5.
5.
Gamelord
#4: Biztos akad olyan elvetemült NFS fan, aki több platformra is megveszi a játékot :)
4.
4.
mestermagyar
Baszki de hülye, aki ps3-ról, vagy xbox-ról átváltana egy alig jobb tudású konzolra jó drágán. Tök értelmetlen a pontátvivés
2.
2.
Egész nap érdektelen műsorokat adnak...
1.
1.
aordog
Ezt nagyon värom. Este, amikor a TV-ben a szämomra érdektelen sorozatokat vetítik, akkor jön el az én idöm!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...