Min dolgozzanak az Oddworld fejlesztői?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 20.
  • Hír
Link másolása
Érdekes szavazás került ki az Oddworld weboldalára, amiben a sorozat fejlesztői azt kérdezik a rajongóktól, hogy min dolgozzanak az Oddworld: Abe's Oddysee New ‘n' Tasty befejezése után.

Az Oddworld Inhabitants várhatóan ősszel fejezi be az Oddworld: Abe's Oddysee New ‘n' Tasty munkálatait, ami a klasszikus játék felújított változata lesz. Az Oddworld hivatalos honlapján közzétett szavazás alapján tanácstalan a csapat a jövőt illetően, de legalábbis mindenképpen a rajongók segítségét szeretné kikérni annak kapcsán, hogy merre és mit fejlesszen később.

Tíz különböző opcióra voksolhattok, akad közöttük érdekesség bőven: kérhetitek például, hogy "valamilyen mobiljátékot" csináljanak a srácok, de az Oddworld: Abe's Exodus HD-változatát is választhatjátok. Utóbbi egyébként vezeti a szavazást a cikk megírásának pillanatában: 11 ezer szavazatból mindössze 7 darabbal áll az élen, őt közvetlenül egy új Oddworld-játék követi, a dobogó harmadik fokán pedig az Oddworld: Stranger's Wrath 2 áll.

14.
14.
Gamelord
Ez az, fordítottunk! 3 szavazattal vezet completely new ^^
13.
13.
KopyAti
Én is a new-ra voksoltam!
12.
12.
Ricskoo
hello hello follow me Okay! :D
11.
11.
Gamelord
Amúgy durva, fej fej mellett halad az első 2 :). Én a "Something completely new on Oddworld "-ra szavaztam szintén.
10.
10.
savior10
Én a Sligstorm-ra szavaztam.
Nagyon szerettem a Sligeket jópofák voltak.
8.
8.
daenath
#7: En is arra szavaznek, egy uj resz 2D srollozos stilusban, ejjj de szep is lenne, de azert az Oddworld: Abe's Oddysee New ‘n' Tasty is megrendelem :D
7.
7.
Yanez
#1 #2 #5: ))))))
Nekem sem kell HD a régibôl, mert az úgy jó, ahogy van.Szívesebben látnám a folytatást a régi 2D-s játékmenettel és sok-sok új ötlettel.
6.
6.
Gamelord
#3: Én sem értem mire jó.
4.
4.
mamgu
Én a "Something completely new on Oddworld "-ra szavaztam.
3.
3.
br1Koo
Érteném a sok baromnak miért kell annak a játéknak HD változat.. Eredetileg is bőven elég grafikailag. Nemhogy egy új Odwword játékot "rendelnének".
2.
2.
vuliem
#1: Nekem is egyből ő ugrott be az avatarja miatt xD
1.
1.
Niplax
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...