Ajándék első rész a Gears of War: Judgmenthez?

A spanyol The Vault magazin névtelen forrásra hivatkozva megszellőztette, hogy a márciusban érkező Gears of War: Judgmenthez letöltőkód formájában ajándékba jár a sorozat 2006-ban megjelent első része is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
#9: Pont hogy messze üti a legtöbb TPS shootert . Jó story , 4 játékos co-op , és nagyon jó multiplayer . Szerintem tökéletes összhangban van az egész játék . Persze nem mindenkinek tetszhet
#8
Ha ez igaz, akkor tulajdonképpen a folytatását kapjuk mellé : D
#7
#3: keveset volt alkalmam sajnos Xbox-on játszani vele, de amikor haverom boxa nálam volt :D le sem tudtam tenni :D imádom ne hagyd ki egyik részt sem!
#6
#5: #4 #5: Oké, nem fogom, már csak azért se :D. De ha a zsebpénzem engedi akkor végig megyek az egész szérián.
#5
#4: Szerintem sem szabad kihagyni. Meglátásom szerint, talán az első rész "felejthető" történeti szempontból (bár természetesen az is remek rész), de a második olyan, mint egy film. A harmadikról ne is beszéljünk.... :)
#4
Törölt felhasználó
#3: Ne hagyd ki majd a másodikat sem, nekem mai napig az a kedvencem :)
#3
Nagy Xbox fan révén nem fogom csak úgy "kipipálatlanul" hagyni a listámon ezt a nagy exkluzív Xbox 360 címet, habár én az első három résszel nem játszottam, mert még friss Xbox 360 tulajdonos vagyok és ha ez a hír igaz akkor nekem ez szép vétel lesz.
#1
Szerintem nagyon jó lesz az új rész, és még nosztalgiázni is lesz idő.