Új trailert kapott a Gears of War: Judgment

Új trailert kaptunk a Gears of War: Judgmentből, ami ráadásul az egyjátékos kampányra fókuszál. További jó hír, hogy a Microsoft megerősítette: a Judgment vásárlói a Gears of War első részét is megkapják ajándékba.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#29
#11: Ugye milyen gecik? Én hülye meg anno megvettem az első részt...miért nem vártam 7 évet! 7-et b@zdmeg és ingyen kapom!

Bakker,ugye te csak tetteted a hülyét?
#28
Bánom hogy nem adják ki a Gears sorozatot Pc-re ....
Xboxon végig húztam őket.. De azért szerintem a mégis élvezetesebb, Az egérkével célozni..!!! Inteligencia tertén 10/1

Üdv ! Leon S Kennedy
#27
hú bazdmeg, jól néz ki! (jöhetne ps-re is, mint a masseffect:)
#26
Sok itt a beteg ember úgy látom! Azért mert egy lassan 7 éves játékot ingyé adnak egy új mellé! Hát komolyan arcok..... itt még néhányan a várakozásomat is alulmúlják intelligencia terén...!:(
#25
Törölt felhasználó
Én annak örülnék hogy ha nem csak dobozos verzió lenne, hanem letölthető tartalmas gow 4(kb ugyan anyiért vagy olcsob kicsit). Ha már úgyis feltelepítem minek legyen dobozos formában (csak azért mert nélküle nem lehet el indítani). Nekem a 2 van meg letölthető tartalmú változatba. A három meg dobozosba. Egyet meg végig vittem. Arra meg kiváncsi leszek hogy a letölthető egyhez csinálnak e magyar feliratott.
#24
Törölt felhasználó
#23: Most már azért szemetek mert adnak mellé ingyen egy játékot?
Komolyan mondom...
#23
Szerintem is szemétség, hogy adnak mellé egy ingyen játékot. Hogy is van ez?
#22
#20: Az elso reszet ingyen adtak a Revelations melle. Legalabbis en azt a kiadast vettem Sony-ra.
#21
Törölt felhasználó
#11: ha akkor tudod, hogy 2013. március 22-én megkapod ingyen, tudtál volna várni?
#20
#11: amiv olt 2006ban , most van 2013..... ezek szerint érdemes megvárni az assassin's creed 6ot , hátha ingyen adják az első részét hozzá . Így nem lehet gondolkodni kajak
#19
most ez nem nagyon érdekel, a 3-ast akarom! :)
#18
Egyébként egy film tényleg jó lenne. Az sem lenne rossz, ha a képregényekből merítene, mert ott is van jópár történet ami nagyon adja.
#17
#16: XDDD:OO
#16
#11: Hát neked tényleg teljesen igazad van! Nem veszem meg a Judgmentet, mert 7 év múlva tuti ingyen fog járni az éppen aktuális GoW-hoz... Köcsög Microsoft!!! (szarkazmus OFF)
#15
#8: Háátttt egye kő talán én is!;):)) Még mindig jobb mint egy Boll vagy társai féle trágya rendezés!;)
#14
#11: Naés? Én is megvettem, mégiscsak más, hogy ott van a polcomon mintha csak digitális formában birtokolnám. És egyáltalán nem bánom még ennek tudtában sem.
#13
szülinapomal egy nappal :))
#12
#11: -.-"
#11
Na hogy .... meg!! Hát ezért vettem meg az egyet? na jóvan ez is azt bizonyítja hogy miért nem éri meg venni egy darab gamet se mivel most meg oda adják ingyen.Hát kérdem én ezért fizettem annó még a játékért?