Két Zelda is készül Wii U-ra, jön az új Yoshi

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo Direct elsősorban az új játékbejelentésekről szólt, és ahogy azt korábban sejteni lehetett, a kiotóiak egy raklapnyi first-party címmel várják majd a rivális konzolgyártók next-gen fejlesztéseit.

A Nintendo bejelentette, hogy a Super Mario Galaxy-csapat új 3D-s Marión dolgozik, de már készül az új Mario Kart is. Természetesen mindkét cím Wii U-ra érkezik, Satoru Iwata, a Nintendo elnöke szerint az idei E3-on már mindkettővel játszhatunk. Az új Super Smash Bros. is a Los Angelesben fog bemutatkozni, de ez 3DS-re is megjelenik.

Nyáron kerül boltokba az a Wii U-exkluzív party játék is, amin a Wii Party fejlesztői dolgoznak. A Mario Party-s társasjátékokra hajazó minijátékok a Wii Remote-tal és a GamePaddel egyaránt irányíthatók, bizonyos esetekben pedig maga a GamePad központi funkciót tölt be.

Jön az új Yoshi. A karakter 1998-ban kapott utoljára önálló játékot, most a Kirby's Epic Yarn fejlesztői hozzák vissza Takahashi Tezuka mester felügyelete alatt. Mint a mellékelt videó is mutatja, az új részben fontos szerepet kap a textil és a fonal, mint alapvető játék- és környezeti elem, és a grafika is látványosabb lesz a Wii U hardverének megfelelően.

Két Zelda-játék is készült a Wii U-ra, és míg az új Wii U-exkluzív Zeldára még várni kell egy ideig (újragondolták az alapokat, mondták a készítők, ezért tart sokáig a fejlesztés), a GameCube-os Wind Waker HD remake-je már az ősszel boltokba kerülhet. A látvány egészen brutális, és a Miiverse-kompatibilitás is lesz természetesen.

A bejelentések között voltak third-party címek is, az Atlus és az Intelligent System közös munkájaként érkezik a Shin Megami Tensei X Fire Emblem crossover, és bár a játékról nem tudtunk meg sokat, Iwata azért elhintette: más cégek is dolgoznak hasonló projekteken.

Az új szerepjátékot jelentett be a Xenoblade Chronicles-t tető alá hozó Monolith Soft is: ennek a játék ugyan még nincs címe, de a játékmenet és az első trailer végén megjelenő hatalmas X mindenesetre sejteti, hogy mivel állunk szemben. A gameplay jelenetek ettől függetlenül döbbenetesek.

17.
17.
Norbiii
#16: IGAZ, IGAZ, ÉS IGAZ. :)
16.
16.
myrte
Egy pletyka szerint új Sonic is készül a wiiU-ra. Szóval lesznek itt jó játékok. (látszik, mostmár nem húzzák le annyan...)
15.
15.
#12: A dob jó lenne. :)
Yoshit meg én is szerettem. :)
14.
14.
Norbiii
#13: Kérdezett valaki??? Vagy csak trollkodni jöttél ember???
Kötekedni azt tudsz látom, szóltam hozzád???? XD XD
13.
13.
Ooorky
#12: Tegye fel a kezét akit érdekel.
Senki?
Sejtettem...
12.
12.
Norbiii
#10: Meg hát, amim van azt mind a Wii-be ruházom bele. :) :)
Most készülök venni egy dobot, meg két remote plus-t.... :)))))) (ha lesz annyi)

Imádok dobolni, az nagyon jó lenne. :)
11.
11.
Norbiii
#10: 3 ok:
1: Méreg drága, nincs ennyi pénzem.
2: Alig van rá még játék,ehhez idő kell.
3:Most vettem Wii-t, még 3-4 év mire kihasználom, nekem tökéletesen megfelel.

Azért, mert a grafika jobb Wii U-n, na azért nem veszek. :)))))))
Nekem a Wii az új. 2016 környékén meg elgondolkodom rajta. :)

Bár abban igazad van, és az elgondolkodtat, hogy játssza a Wii játékokat....
Majd ha olcsóbb lesz. :)
Kösz p3ti :)
10.
10.
p3ti
#9: 3-4 év ? uh. :) Szerintem megéri előbb is beszerezni, el tudod adni a Wiit ha szükséges, mivel a WiiU támogatja a Wii játékokat. Ha megveszed jövő ilyenkorra, már jócskán leesik az ára. Én nem bírnék ennyit várni :D
9.
9.
Norbiii
Nem tudom, hogy vagytok vele, de anno én a Yoshi's Island-ot nagyon bírtam. Kár, hogy Wii-re nem jött ilyen. Az a baj, hogy a NINTENDO a Wii esetében csak a mozgásérzékelős játékokra koncentrált, és csak később jöttek az igazán nagy címek:
Galaxy, NSMB,DKCR,Metroid stb...!

Lehet 3-4 év múlva beszerzek egy Wii U-t :) :) Viszont ha jönne egy új Donkey Kong Country, akkor lehet előbb vennék Wii U-t. D:
8.
8.
randall13
Ez a japán angol kiejtés tök vicces xD
7.
7.
p3ti
Ezért vettem a WiiU-t, hogy végre játszhassam a zeldat, meg a többi címet . Ide veled E3 !
6.
6.
myrte
Nagyon cuki ez a horgolt Yoshi :D A Wind Wakert is várom. Emulátoron elkezdtem vele játszani, s nagyon megtetszett. Sajnos gamecube-om nincsen, de mostmár felcsillant a remény.
5.
5.
Norbiii
Jajjjj, de jó..........! :)))))))))))))))
Yoshinak nagyon örülök. :D Mario Kart, 3D-s Mario, micsoda címek?! :D :D
4.
4.
Dreadlox
én link to the past-ot akarok remakebe! a legjobb Zelda rész^^
3.
3.
Gamelord
Ez a Nintendo Direct jobb volt mint az előző E3. Engem meggyőzött hogy minél előbb vegyek wii u-t. Ami pedig a következő E3at illeti, azt hiszem nagyon jó lesz. Esélyes az új box, ps bejelentés, nintendósoknak pedig rengeteg dologról lesz szó, mint például SMB-ról. Epic lesz.
2.
2.
Shannaro
Kicsit furcsa ez a fantasy világba zárt modern technológia, de kipróbálnám.
1.
1.
north
Már csak a zelda remake miatt akarok egy Wii U-t :D
a többi is izgalmasnak hangzik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...