Megvannak a THQ vevői

Hivatalosan is bejelentették, hogy a THQ stúdióit és játékait melyik kiadók vették át. A korábbi pletykák igazak voltak, átment a South Park is, de a Crytek és a Take-Two is beszállt a buliba. A Vigil hoppon maradt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#37
#13: és ezzel most mit is bizonyítassz? hogy a Total War egy jó széria? igen, és? ezt kérdőre vonta bárki is? :D
viszont a WH40K-ból pont nem lehet csinálni egy TW-szerűt, mert nem az az alapanyag. több ezres Space Marine csapatok? hagyjuk már.
az Activison meg sokkal rosszabb, hagyjuk már ezt a divat EA fikát.
#36
Ha a metrot elb*szák, nem állok jót magamért. A saints rowért sem.

Oké EA elcsámcsog egy újabb Amerikával kapcsolatos fps-en(mint eddig a crysis, a medal of honor, és a bf is nagyrészt az volt). Az is egy BF copy lesz frostbite engineval, csak a hihhetetlenül különbözö koreaiak ellen, csak a kertvárosban. Ne bassz, hogy ezt is New yorkba helyezik.
#35
#33: 26. kommentbe leírtam^^
#34
#31: Vigil games a darksiders, ők azok akik nemtaláltak még vásárlót. De elvileg a Platinumgames érdeklődik irántuk, ott lehet jó kezekben lenne
#33
most akkor mi lett a saints row-al?
#32
#31: Szerinted az, azok szerint akik legalább a google-be beírják, hogy Darksiders, meg Vigil Games.

Mellesleg a W40k jogokat csak kölcsönkapta a THQ, most visszaszállt a Games-Workshop-ra, akiknek jófajta tőzsdei cégként csak a pénz számít, odaadják majd az EA-nak.
#31
#26: Szerintem a Darksiders az THQ Montreal nem? Mert ha igen, akkor Ubisoft.
#30
Igazából elmondhatjuk, hogy nem kerültek rossz kezekbe a címek. Annak meg csak örülhet mindenki, hogy az EA nem tette rá a kezét semelyikre.
Vigil games-nek meg drukkolok, de nem hinném hogy a DS széria nem talál gazdára. A Platinum Games talán az egyik legjobb lenne. Vagy Bandai Namco, de előbbi jóval esélyesebb.
#29
#14: Szomorú vagyok Én is, hogy első körben nem találtak gazdára, de van remény!!

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/01/23/platinum-games-shows-interest-in-the-darksiders-franchise.aspx

Elnézést a Szerkesztőktől, biztos Ők is tudnak már erről, de ha nem, akkor Szerintem érdemes lehet kirakni hírként :)

A Platinum Games talán az egyik legjobb dolog lenne, ami most történhetne a Darksiders sorozattal, főleg ha Kojima is beszállna a buliba.....:)
#28
A WWE jogok is a Take Two kezében vannak állítólag. Tekintve a kosárlabdás címüket bizakodó vagyok.
#27
Sajnálom,hogy bezárt a kiadó!!De örülök ,hogy az olyan játékok mint pl a Saints Row,Red Faction,Metro Last Light nem vesztek el a kiadóval együtt...Öröm az ürömben
#26
Akkor ezek szerint :

Relic Entertainmentet (warhammer 40K , Company of heroes) = Sega

Metro sorozat + Volition ( Saint's row 1,2,3 + Red Faction ) = Koch Media ami a DeepSilver(Dead island) egyik alcége, már ha jól olvastam

Homefront = Crytek

Turtle Rock Studios (Valve munkálataiban illetve a Left 4 Dead első részében munkálkodott) = Take - Two

THQ Montrealt ( aki nem tudom mit fejlesztett ) + South Park = Ubisoft

Ezek szerint a szerencsétlen Darksiders nem kapott gazdát :( Ezt szomorúan olvasom
#25
Amúgy szerintem minden jó helyre került, csak a fejlesztőket ne cseréljék le és hagyják őket dolgozni.
#24
#21: Koch Media vette meg őket(vagyis a Deep Silver), vagyis a Voltiont vették meg és ők fejlesztik mind2 címet.
#23
#22: ó már én is félreolvastam :P
#22
Sega és Metro...
#21
A Saints Row és a Red Faction-ről tudni valamit?
#20
ScooModerátor
#19: Jól tudod, sőt alapból a Crytek UK hegesztette eddig is a játékot. A THQ csak a kiadó lett volna, így meg gondolom a Crytek is fogja kiadni. Végülis teljesen jogos és így legalább ne is igen szólnak már bele a játék fejlesztésébe. Szerintem ez nagyon pozitív hír.
#19
#6: Ha jól tudom a a Homefront 2-t alapból a Cry Engine hajtotta volna de így már tuti biztos.
#18
Uhh, valamit nem vágesz itt. 1.) Hol az EA és az Activision? De főleg az Activision. Van egy brutál erős címük (CoD), és ennyi. Befektetői szempontból is racionális lenne bebiztosítani magukat, mivel új, nagyobb IP-be nem úgy tűnik hogy nagyon befektetnének, én a helyükben tapsikolnék hogy már bejáratott címekhez lehet hozzájutni. Tele vannak lóvéval, mellényzsebből kivágnák ezeket az összegeket, mondjuk egy Saints Row franchise-zal nemnagyon lehet mellényúlni.

2.) Csak 5,8 millió dollár a Metroért?! Gyakorlatilag 95%-ig készen van a játék, még egy korrekt marketing kampányt is fizetett a THQ. Gyakorlatilag csak le kell aratni a babérokat. Még ha azt mondom csúfos bukás is lesz, és a 3 platformon összesen csak 1 milla eladást sikerült produkálni, úgy is mocskosul kevés ez a ~6 misi.

A Sega-féle Relic felvásárlásnak örülök, a Total War széria is náluk van. Remélem lecserélik a rostos-fostos p2p rendszerét, mert néha már-már botrányos ami folyik. És az alfás tapasztalataim alapján ugyan olyan ordenáré a 2-ben is, mint az 1-ben...

A Metro meg a Deep Silverhez került? :/ Kicsit aggódok, a Dead Islanden kívül nemnagyon volt nagyobb címük mostanság. De ahogy a kis címeiket néztem legalább nem bánnak mostohán a PC-vel. Csak hagyják békén szegény 4A Games-t. 3 éves fejlesztési ciklus, ha a minőség megkívánja halasztanak -köszönöm szépen, nem kérnék az ellenkezőjéből.