Path of Exile - elindult a nyílt bétateszt

A független Grinding Gears Games akció-szerepjátéka kitárta kapuit, s várja a stílus után érdeklődőket. A Path of Exile-ban minden benne van, ami számít: gigantikus skillfa, random pályák, ranglista, globális PvP versenyek.

Wraeclast világa kitárult előttünk: tegnap óta örülhetünk a nyílt bétának, minden érdeklődőt szeretettel vár az új-zélandi fejlesztőcsapat. A free-to-play akció-RPG képességfáját már méltattuk eleget, de nem mehetünk el szó nélkül a korrekt történet mellett, és az is elismerésre méltó, hogy 110 skill gemmel varázsolhatod egyedivé karakteredet.

Minden módban találunk online ranglistát, készíthetünk egyedi tárgyakat a crafting-rendszer segítségével, s akár a barátainkkal együtt apríthatjuk a rémségeket. Belerázódni könnyű, ám profivá csak az élelmes gamerek válhatnak. Bétakulcs nem szükséges, csupán el kell látogatnod a hivatalos honlapra, ahol regisztrálsz, és máris leránthatod a klienst. A nagy érdeklődés folyományaként a szerverek túlterheltek, kérjük, légy türelemmel!

A tapasztalataitokat kommentekben várjuk! Köszönjük, ArrowCross!

11 komment - szólj hozzá!