Path of Exile - elindult a nyílt bétateszt

A független Grinding Gears Games akció-szerepjátéka kitárta kapuit, s várja a stílus után érdeklődőket. A Path of Exile-ban minden benne van, ami számít: gigantikus skillfa, random pályák, ranglista, globális PvP versenyek.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Május legvége óta Diablo 3-azom, és hát az igazság az, hogy a kettőt ötvözve lenne szerintem a legjobb. Hangulatban a Diablo nyer, de ötletekben és még jópár dologban a PoE is hozza a színvonalat és mindezt úgy, hogy teljesen ingyenes... Bizonyos részeit tekintve jobb, mint a D3 de sok mindenben kellene még fejlődnie a béta alatt és erre adottak a lehetőségek. A pénzorientált Blizz elbújhat saját maga mögött ezzel szemben.
#10
Nekem nagyon bejön a játék, és nem tudok leállni vele :DD
lvl 17 templar jelenleg^^
Ajánlom mindenkinek a kipróbálást!
#9
Akkor lehet most egyedül leszek itt, de nekem egyáltalán nem tetszik játszottam vele lvl. 16-ig eljutottam elég sokáig, de a helyszínek nagyon laposak a barlangok kegyetlen igénytelenek az ellenek szintén tucat szám.
Játékmenet lassú vontatott és unalmas.
Azonban vannak benne jó ötletek, mint a Potion-ok a skill fa bár ahogy nézegettem sok ágon ugyanazok vannak, de szépen néz ki.

Örültem, hogy kipróbálhattam ingyen, de köszönöm ebből nem kérek :)
#8
#7: Scroll of Wisdom, jobb klik aztan bal a kivant targyra
#7
tárgyakat hogy lehet azonositani?
#6
gegory: Na, most irigy vagyok :P Imádom az FFX-et,de hölgyikémet még egy Guitar Hero partira is nehéz rávenni :D

A Dio III-at pedig nálam simán veri, és plusz pont, hogy hozzám hasonlóan függetlenek, mégis nagyon ütős játékot hoztak össze. Inspirálnak.
#5
Most toltam vele egy 10 órát. Nem rossz...tiszta Diablo 2 ami nagyon bejön. Asszony megláttam a Skilltree és felkiálltot: Jééé ez olyan mint a FFX-ben! :P
Azt nem mondom, hogy hibátlan de ez még is csak a beta. A hátterek pompásak, az ellenfelek jók a healht és manna potion megoldás egyedi ÉS amikor kijön a végleges kiadás a sok javítással akkor a diablo 3 el mehet a levesbe. :D
#4
Jo kis jatek, tegnap ota rajta vagyok, nekem bejott :D
#3
Hmm, Nem ígérgezik rossznak! :D Báár ezt a pach notes kiüthettél vna ! :))))
#1
Én imádom! :) Hozza azt, amit a D3-tól vártam volna. Megtaláltam az új kedvencem :)

Igaz, én már 5 napja nyomom ;)