A Take-Two úszott rá a WWE-jogokra?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 24.
  • Pletyka
Link másolása
A WWE-játékok sorsa egyelőre ismeretlen, annyi bizonyos, hogy a tegnapi THQ-aukció alkalmával nem esett szó a pankrátoros szériáról. Úgy hírlik, a Take-Two akar lecsapni a licencre.

A THQ-t tehát feldarabolták, akad viszont még olyan cím, ami nem talált gazdára: egy részük azért, mert senki nem akarta őket megvenni, mások pedig azért, mert nem a formális aukció keretei között próbálták meg értékesíteni őket.

Állítólag ilyen cím volt a pankrátoros WWE is, amiről a sokat emlegetett kiárusítástól függetlenül tárgyalt a THQ az érdeklődőkkel. Éppen ezért hivatalos információnk sincsen a sorozat sorsáról, az IGN értesülései szerint azonban a 2K Sportsot is magáénak tudó Take-Two akarja rátenni a mancsát. Várjuk a hivatalos infókat!

4.
4.
szogyenyi
#3: A 2K kezében szerintem jó helye lesz. Azért a sportjátékaik sem olyan rosszak szerintem. Főleg ha PC-s verziót is csinálnak belőle, minden örömöm meglesz :D
3.
3.
Hardy
Amennyire imádom a pankrációt WWE 11 óta annyira nem izgat a játék a THQ miatt. Elcseszték, remélem sikerül másnak normálisan összetenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...