Nem úgy fogy a Nintendo Wii U, mint várták

2012 végéig 3 millió Nintendo Wii U talált gazdára, és 11,69 millió szoftvert értékesítettek a platformon - erősítette meg a kiotói vállalat. A japánok szerényebb várakozásokkal néznek a teljes 2013-as pénzügyi évre.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#23
#17: Nekem mondjuk régi boxom van nem slimes, de soha nem volt vele bajom. Talán,
mert nem kapcsolatom öt percenként ki, be.
Szerintem ez a WII U lesz a következő vételem, ez az ikszboksz buli nem jött be, van sok csillogó cucc, de amolyan igazi játék kevés. Ha rám jön a játszhatnék kénytelen vagyok előkaparni valami jó sega vagy nintendo emut, már úgy bánom, hogy eladtam a 64 em a jó kis conkers el....
Ja és a grafimatyiknak meg annyit szerintem az új játékoknak nem nagyon lesz jobb grafjuk ennél, max élesebb, az összetettebb grafhoz sok fejlesztő kell sok ember és magyarul sok píz ez állja az útját ennyi.
#22
Nem féltem őket. Van WiiU-m és jó kis konzol. Márciusban jön a MonsterHunter, LegoCity. Az éneklő társaságnak meg már ott a WiiU Sing Party. Ráaádsul mennek rajta a wii játékok, még a wii shop is működik. Emelkedni fog még az a ráta. A 3ds eladás se volt olyan zökkenőmentes az elején.
#21
#12: Talán nekem is a Kinect sport volt az egyetlen ami tetszett. Ha szeretitek az ilyen mozgásérzékelő dolgokat, akkor a PS movenak vannak nagyon faja sport játékai, mi múltkor ping-pongoztunk, és k*rva jó volt
#20
#19: Oszt ki mondta hogy nem nyereséges?
#19
A cikk hibás. Nyereség a wii u! Ennek az ellenkezője nem igaz. Más forrásból tudom! Más fórumon ezt írták gamer365-ön.
#18
#8: Így van!
#17
múltkor még azt írták hogy hiánycikk és nem is lehet márciusig kapni jóformán akkor meg milyen eladásokat várnak ?amugy meg én nem tudok tapsolni nekik azért hogy elérték 2013-ban azt a szintet amit a Sony 2007 ben már elért!
MIKROSOFT-ot direkt nem említem mert az első működő gépük a x box 360slim volt az meg 2009-ben jőt ki
#16
Ne temessétek a kinectet,ha átjönnek a haverok,tök jól el lehet lenni vele.
Van tapasztalatom,hogy órákig lehet tolni,és ráadásul pár kalória le is megy a pocakról:))
#15
Kinect arra jó, hogy a garázsfejlesztőknek is lehessen MoCap szobájuk. Másra nem.
#14
A Kinectel működési elve miatt lehetetlen profi módon irányítani, olyan játékokat, amiknél a gyors reakció lényeges. Ezt a kezdetek kezdetén lehetett tudni. Az első videónál ahol egyszerre látszott a játékos és a játék ez bebizonyosodott. Aki csak a reklámokra hallgatva "HC" játékra megvette az eszközt az olyan, mintha cipőt vett volna próba nélkül. Az MS nél jól tudták, hogy mire képes az eszköz mégis hazudtak róla kizárólag a profit érdekében. Jól tudták azt is az embert hajtják a vágyai és ezért soxor gondolkodás nélkül hallgat rájuk.
#13
A tablet kontrolleres irányítás is sok és bitang jó ötlet forrása. Jó és szórakoztató lehetőségek vannak benne. A U használja a Wii irányítóját tehát majd ott is kalimpálhatunk össze vissza. Nem tudom mi lesz a gép sorsa, de én bízok benne és remélem 2 éven belül tudok venni én is.
#12
Páromnak vettem karácsonyra egy WiiU-t, és neki nagyon tetszik, mindig is szerette a Nintendo játékait. Ugyan játékból még valóban nincs rá sok, de mivel Wii-nk ezelőtt még nem volt így annak a játékait is játszhatjuk amíg nem jön ki több erre.

#9: A Kinect-tel csak az a baj, hogy az Ms beharangozta, hogy majd mekkora hardcore játékok fogják használni és aztán kiderült, hogy mégse. Sokaknak ez okozott csalódást. Szerintem nem rossz cucc, casual játékokhoz nagyon jó, a Kinect Sport nálunk minden családi ünnepen előkerül.
#11
Én a vétellel várom a Zeldát és az SMB-t, és ezzel nem vagyok egyedül. Ha kijönnek a nagyobb címek akkor nagy ugrás lesz az eladásokban.
#10
Ez a konzol ugyan olyan lesz mint a gemcube.Azt is mindenki temette, de szerintem az összes nintendo generációba rajta voltak a legjobb játékok.Szerint a wiiu-nak is ez lesz a sorsa jobb esetbe.
#9
#4: szerintem a kinect-et meg se említsd, én még jót nem hallottam arról, még attól sem aki szereti az xbox-ot. A játékok döntik el az eladási fölényt, nem a hardware.

"A Wii sikerét tuti nem tudják megismételni. Több okból se, de a legfontosabb, hogy anno Wii talált egy hatalmas nagy piaci rést, amit mostanra már kitöltött a wii, a kinect és a move, így a wii-u-nak már nehezebb lesz onnan elcsábítani a játékosokat."

Szerintem ez elégé valótlan állítás, én is ezt hittem korábban, ameddig wii-m volt, de rájöttem az ellenkezőjére. Ps-re tudsz valami épkézláb játékot mondani, ami nem közismert ami szintén 1-2 játékcím vagy sorozat, nem multiplatform és nem hardcore?
#8
#6: Sosem a gépek adják el magukat, hanem a rajta megjelenő címek. Ha az új box meg ps nem indít erős játékokkal, akkor persze hogy nem fognak sorban állni értük, viszont ha pl. a PS4 uncharted 4 meg mondjuk GT6al nyitja a lineupot, és esetleg mellérak egy-két új címet is, akkor tuti sokan rohanni fognak vásárolni. Én megvettem a WiiUt, és nem bántam meg. Jönni fognak a jobbnál jobb játékok, a 3DS már egy befutott gép, most már csak az asztali konzolt kell erősíteni :) 1-2 év, és a Nintendo is jó címeket fog kiadni a gépre
#7
NorbiiiModerátor
#6: Veled is egyet kell, hogy értsek! Komolyan gratulálok, mintha én írtam volna!
Minden elismerésem. :)
#6
Ez lessz a next gen gépeknél is!!A kutyát sem érdekli . Sem a box sem a ps nemlessz kirobanó siker. Szerintem ilyen minöség, s választék mellett . Egy jobb garafikájért senkisem fog sorban álni náluk.
#5
NorbiiiModerátor
#4: Egyetértek, jól látod a dolgokat, bár hozzátenném évek múltán jöhet a Wii U sikere,de az tény, hogy a Wii sikereit nehéz lesz túlszárnyalni.
#4
ScooModerátor
A Wii sikerét tuti nem tudják megismételni. Több okból se, de a legfontosabb, hogy anno Wii talált egy hatalmas nagy piaci rést, amit mostanra már kitöltött a wii, a kinect és a move, így a wii-u-nak már nehezebb lesz onnan elcsábítani a játékosokat.