Megvették a Grasshopper Manufacture-t is

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 30.
  • Biznisz
Link másolása
Suda 51 stúdiója, a Grasshopper Manufacture is új gazdára lelt a napokban, a Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadója, GungHo Group bejelentette, hogy felvásárolta a fejlesztőcéget.

A Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadásáért felelős GungHo Group vásárolta fel a Grasshopper Manufacture-t, és a közlemény szerint Suda 51 csapatának tervezési és fejlesztési kompetenciáit ötvözné majd azzal, amiben a GungHo erős: az online játékok terelgetésében és üzemeltetésében.

Sajnos a sztoriról ennyi hivatalos infónk van, az nem derült ki, hogy a kiadó mennyit fizetett a Lollipop Chainsawt és a Sine Morát is jegyző Grasshopperért, illetve azt sem tudjuk, hogy befolyásolja-e mindez a Killer is Dead munkálatait. Akárhogy is, a marketingszövegben emlegetett kooperáció gyümölcsére mindenképpen kíváncsiak lennénk!

3.
3.
p3ti
Lollipop még hiányzik a gyűjteményemből, nemsokára be ruházok rá. Amúgy meg imádom Suda játékait, hihetetlenül betegek :)
1.
1.
DevilGamer
Szerintem egy picit befolyásolja majd a Killer is Dead fejlesztéseit, nyilván nem szembetűnően, de fogja. Nincsenek véletlenek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...