Az EA félreteszi a Medal of Honor-sorozatot

Minden meglepetés nélkül, az EA parkolópályára tereli a Medal of Honor-frencsájzt. A tavalyi Warfighter gyér kritikai fogadtatása és a vásárlói kedv hiányának folyományaként jövőre nem lesz új rész. Új Battlefield jön helyette.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#33
Sajnos még ki se próbáltam a Warfighter, de ha ennyire le lett húzva akkor ott gond van. Franc egye meg, hogy nem csinálnak már egy II. Vh-s játékot újra... De a C&C-vel is kezdhetnének vmit...
#32
Számomra is nagyon tucatFPS érzése volt a játéknak, még így a COD futószalag mellett is, ami nem kis teljesítmény. Pedig vártam mint a megváltást. Így nem megy és kész, jobb ha pihen és valami jobb koncepcióval, jobb csapattal élesztik újra.
#31
Végre egy értelmes lépés manapság :)
Nem, nem annak örülök, hogy becsődölt a MoH-franchise, de ÍGY - ebben a formában ez a legjobb ami történhet vele!
#29
El sem tudom már képzelni, milyen jó lenne egy 2. vh-s Frostbite 2 hajtotta FPS. Szánalmasnak tartom, hogy nem sikerül visszakanyarodni azokhoz az évekhez. A CoD 1-ben történő sztálingrádi csatán 10x jobban szórakozom, mint a mai modern shootereken. Hogy nézhetne az ki mai grafikával? *-* Álom...

Csak hogy ne legyen off: Szerintem igenis jó volt a Warfighter, és bezony a szomorú igazság az, hogy csupán annak tekintetében húzták le ennyire, mert inkább volt Battlefield 3.5, mint Medal of Honor.
#28
"Az EA félreteszi a Medal of Honor-sorozatot" = nem hozott elég zsét, ezért nem éri meg kiadni
#27
A Medal of Honor: Warfighter SZARINTEM nagyon is kurva jó.A BF elbújhat a CoD mögött a sok éves tapasztalatok szerint ,de ez súrolta a szintet. De hát nem én vagyok az egyetlen FPS buzi a világon és mások szerint nem tudta azt ,amit kellett volna a játék akkor ez van el kell fogadni. Szerintem csak fel kellett nőni a játékhoz agyilag ,de ez csak az ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM!
#26
#13: Azt persze:)
#25
#24: Máris többet adnak mint az 1ben:))
#23
Inkább a Mirror's Edge 2-ről nyilatkoznának végre.
#22
ez az ára a kreativitás hiányának, meg annak, ha mindig ugyan azt a receptet használják a kiadók/fejlesztők, az emberek előbb-utóbb megunják, bár nem a témával volt gond, hanem a tálalással.
#21
nekem tetszet a moh warfighter és a 2010-es moh is, mindkettőnek jó a története, szivszorongató, és olyanok mint én,akik katonának készülnek örömmel játszották...
#20
Szerintem nem lenne egy nagy újítás, de bevállalhatná valamelyik stúdió egy fiktív háborút ahol 2 vagy több nemzet katonái kerülnek konfliktusba egymással és mindegyik fél küldetéseit lehetne játszani.
#19
#18: Hát ja... a MoH maradhatna 2. vh-s. Egyébként nem volt olyan rossz a Warfighter single playerben, csak ennyi pénzért azért több játékidőt vár az ember.
#18
a játékkal semmi gond,de azért a cod bops 2 sem volt jobb. vissza térhetnének egy kicsit a világháborús játékokhoz, az lehet hogy hengerelne.
#17
Le a sok fos fps-el. YO
#16
Új Battlefield... támogatom!
A MoH sorozat már elfáradt nagyon a vége felé, pedig a műfajában első számú volt nálam!
#15
Bad Company 3 jöhet, imádom azt a sorozatot.
#14
6#: Ott a pont!