A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre megérkezik a Dead Space harmadik része, itt az alkalom, hogy John Carverrel az oldalán Isaac felfedezze a Tau Volantist. Kooperatív módjával jó ideig leköt majd a játék, az tuti!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
a játék készítés az nem az én dolgom..ők azért vannak hogy készítsenek játékokat..de ez a játék egy tipikus EA-s lehúzás..ha ezt a játékot isteníted akkor nem játszottál még jó játékkal..ja és azt a Horror kifejezést kapard le onnan..ez csak egy akció játék..de még annak is gyenge..
#18
Te jó isten, el jött az a hét amit már hónapok óta várok! Dead Space 3 koperatív móddal nekem ez a megváltás! Aki szerint a Dead Space 3 rossz annak csak annyit tudok mondani hogy nem kérünk negatív megjegyzést vagy ha olyan ügyes és okos akkor csináljon maga egy horror-akció játékot. Nem szeretnék konkrét embereket megnevezni ugye Dagetz? Na egyszóval Már vártam ezt a hetet és remélem még sok-sok Dead Space széria lesz!
#17
#3: Van átvezető film szinte mindegyik portálon csak keress rá
#16
#15: soha
#15
sziasztok nem tudja valaki hogy xbox 360 ra mikor jelenik meg a farming simulátor2013 a válaszokat elore is kossz
#14
#8: Nem tudom mi bajod van a grafikájával, habár pc-n sosem játszottam, de én konkrétan az államat keresgéltem, hogy mit kilehet hozni a jó öreg xboxból ilyen jó stabilitás mellett... a fények nagyon szépen megvannak csinálva, élesek a textúrák, maga a játék pedig nem rövid, nem kis meló összehozni egy ilyet azért... a hóvihar speciel nem a látvány eltakarására szolgál, joystickal pedig nagyon jó irányítani!
#13
#7: nem, véletlenül sem olyanra gondolok, szerinted egy lunch trailer lehet átvezető film?
direkt leírtam hogy minden rész előtt volt de akkor mondom az elsőét: downfall ez egy átvezető volt az 1 és a 2 között. a kérdésem az volt, hogy hol a 3. rész előtti átvezető.
#12
#8: én szeretem a növényeket!
#11
Szerintem azért egy kis csiszolás ráfért volna ha nem is akartak nextgen elött még egy új motort csinálni..amúgy nem csak a grafika miatt szeretem a játékokat..sőt inkább legyen normális grafikája egy játéknak mint hogy szar játék élményt adjon..pl Crysis-ok..és ott a Gothic II amit a mai napig isten áldásának tartok mert akkora játék..nincs olyan év hogy ne raknám fel a gépre..meg még sorolhatnék párat :) de nekem ez a Dead Space nem jött be..az egy ütött ahogy kell..a 2-n hamar végig futottam..de ezt csak a feléig toltam el..:/ de az is lehet hogy én nőttem ki ezekből :D
#10
#8: Nézőpont kérdése. Én spec örülök a kis gépigénynek mert a taligámon elindul tehát áldom a Visceral Games-t , persze akinek atomreaktora van valóban csalódhat ebben. Emiatt hülyeség kihagyni szerintem mert egy játékot nem (csak) a grafika miatt kell szeretni, és ha van játék amire ez tökéletesen igaz, akkor az a Dead Space! Persze, nem kötelező játszani se.
#9
#8: szerintem rendben van a látvány, futtass a háttérben valami szart és akkor meglesz a gépigény ^^
#8
Dead Space 3..ugyan olyan semmire való játék..abszolút a játék készítők lustaságát látom csak rajt..se egy új motor vagy egy tovább fejlesztett motor..látvány is csak egy össze kutyult vmi néha ráadásul a kinti terepeken a hóvihar miatt semmit se lehet látni a látványból..persze legalább nincs nagy gépigénye..de istenem nem azért költöttem ennyit a gépre hogy egy 08-as gépigényű játékkal játszak 2013-ba..és az irányításról még nem is beszélve..karral játszhatatlan..billentyűzettel meg idegesítő..szóval nálam már meg van az év egyik csalódása..inkább kitolom még 1x a DMC-t..
#7
#3: ha a launch trailerre gondolsz az megvolt, a régebbi hírek között itt van GK-n is, de itt van YT-on is:
http://www.youtube.com/watch?v=U356b_x0_4U
(meg még volt valami story trailer is kb 1 hete, de azt nem néztem meg, szeretem a meglepetéseket :)
#6
Áhh Daad Space, de vártam már...
Elismerem torrentel, de töltögetem már... Remélem jó lesz, nagyon bízom benne! :)
#5
Kivételesen lesz Ken's Rage teszt? Mert szívesen olvasnék róla.
#4
A testem kész, a Dead Space 3-ra.
#3
ds 3 mindjárt megjelenik és nincs sehol az átvezető film, mint ahogy eddig mindkét rész előtt volt! WTF???
#2
Dead Space 3 Fist of the North Star: Ken's Rage 2 Boszorkányvadászok A temetésem szervezem
EDDIG a legjobb hét