Multiplatfom lehet a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 5.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy hírlik, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenhet a Ninja Gaiden 3 eredetileg Wii U-exkluzívnak szánt bővített kiadása. Egy japán üzlet szerint már áprilisban megérkezhet az átirat.

A Ninja Gaiden 3: Razor's Edge a múlt hónap elején jelent meg Wii U-ra, és bár alapvetően nem különbözött a tavaly debütált alapjátéktól, fejlesztései és extra tartalmai révén volt rá miért irigykedniük a PS3- és az Xbox 360-tulajoknak.

Nos, jó hírünk van: a Gematsu találata szerint a Razor's Edge kiadás a másik két konzolon tiszteletét teszi hamarosan, egy japán üzlet április 4-re datálja a játék PS3-as és Xbox 360-as megjelenését. Ha a hír igaz, valószínűleg Európában sem késlekedik sokat a cím (az eredeti változat nagyjából egyszerre jelent meg az összes fontosabb régióban), és a közelgő dátum miatt hamarosan megerősítésre/cáfolatra is számíthatunk a Tecmo Koei részéről.

Köszi, DON GONDOCS!

5.
5.
DON GONDOCS
A Tecmo Koei kimeríti a lustaság fogalmát, A mennyiség a minőség rovására megy. Olyan nehéz lenne belefogni egy új címbe
4.
4.
f*szomnak szopója, azt hitték hogy majd benyalják a népek wii u-t? idióták...látom csíp a pisi, kell a lóvéééé
3.
3.
rossitibi
Mekkora gusztustalan dolog ez! Ne értsetek félre,örülök hogy megjelenik,de mekkora szemét húzás volt félkészen kiadni! Én megvettem a simát ps3-ra,most vegyem meg ezt is? Nem nagyon tetszett a sima,jól elcseszték,de ez azért kéne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...