Bemutatkozik a Skylanders Swap Force

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnap felfedezett domaincímek közül az egyik kapcsán már érkezett hivatalos bejelentés: jön a Skylanders Swap Force, amiben a sorozat történetében először kombinálható karaktereket ereszthetünk egymásnak.

A Skylanders Swap Force valamikor idén jelenik meg PS3-ra, Wii-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és 3DS-re, a fejlesztést túlnyomórészt a Vicarious Visions végzi. A csapat eddig az iOS-es mellékágakon, illetve jellemzően egy-egy Nintendo-porton dolgozott.


Az új rész érdekessége a grafika fejlődésén kívül, hogy a hozzátartozó műanyagfigurák két részre szedhetők, és a különböző karakterek testrészei kombinálhatók egymással: a felső rész felel a támadási képességekért, míg az alsó a mozgást befolyásolja. Miután 16 szétszedhető harcos érkezik a Swap Force-hoz, ez 256 különböző kombinációt jelent.

A Swap Force-szal a karakterek ugrani is megtanulnak. Ezt muszáj volt külön sorba szedni.


Rossz hír viszont, hogy az újdonság egy új portált is megkövetel, ezt tehát újra meg kell venni, igaz, a régi karakterek is kompatibilisek lesznek vele, vagyis a régi jó lesz USB-s poháralátétnek. Az Activision ígéretei szerint a Swap Force-vonulattal 32 új figurát kapunk: ebből 16 a már említett szétszedhető karakter, a többi bábu a korábbi harcosok felújított kiadása lesz. Ezen felül 8 új LightCore-figurára számíthatunk a közeljövőben.

2.
2.
Újra meg kell venni a portált, persze hogy máshogy lehetne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...