Project Gotham Racing 5 - az új Xbox nyitójátéka?

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 6.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint az új Xbox nyitójátéka lehet a Project Gotham Racing 5, amit a Microsoft megbízásából - a Bizarre Creations hiányában - egy újonnan alakult stúdió, a Lucid Games készít.

A STFUandPlay magazin értesülései szerint az autós címeket tekintve a Microsoft már felkészült a következő generációra. A Project Gotham Racing még akkor sincs elfelejtve, amikor az eredeti fejlesztő, a Bizarre Creations már nincs többé. A szóbeszédek szerint a sorozat ötödik része Xbox 720-ra készül és egy viszonylag friss csapat, a Lucid Games szorgoskodik rajta. Honlapjukon már egy teaserképet találtunk:

A stúdió egyébként számos veteránt felvonultat: találunk köztük volt Bizarre- és Criterion-tagokat, akiknek már van némi sejtése arról, hogy mi fán terem egy autóverseny. A Project Gotham Racing 5 a Microsoft következő generációs konzoljának nyitójátékait erősítheti majd, a fenti kép alapján a masina még idén a boltokba kerülhet. 

Természetesen a Sony sem ül a babérjain a PS4 esetében, állítólag már ő is rágyúrt egy next-gen autós címre.

12.
12.
Caine
A 4. rész nagyon jó volt szerintem így ha ez igaz annak nagyon fogok örülni!
11.
11.
tupaccc
10. talán pont a remek irányítást, a változatos pályákat, hogy voltak akár 15perc hosszúságú pályaszakaszok is, és bitang jól megcsinált időjárási viszonyokat, amit rengeteg játék mellőz. És ehhez csatlakozott a bitang jó grafika, hangulatos zenék, jól összerakott karrier. Ja, és ami nagy ritkaság, vegyes volt a mezőny, lehetett motrokkal kocsik ellen nyomulni, ez egy óriási plusz volt számomra.
10.
10.
Szerintem borzalmasan rossz volt az irányítása a PGR4-nek, mit lehetett élvezni azon a játékon? :D Örültem hogy a kipróbálás után kivehettem a lemezt...
9.
9.
FekaFOB
8.
8.
FekaFOB
Jobb kezekben nem is lehetne a PGR széria! Ez örömteli hír! :)
7.
7.
kharami
#2: Állítólag csak sima Xboxnak fogják, valahol olvastam, hogy a Micro elhagyja az utónevet!
6.
6.
kharami
Csak el ne szúúúrják! A Bizarre értette a dolgát!
5.
5.
hakydakillah
Abszolút TOP10 kedvenc játékom a PGR4, szóval ha összehoznak egy hasonló minőségű játékot, akkor nálam a konzol első napos vétel lesz :-)
4.
4.
Split
Remélem a Gears of War és a HALO kipörögte magát ezen a generáción, és a "720"-ra új exkluzív címek jönnek. Félreértés ne essék, jók az előbb felsorolt játékok, de már elegem van, hogy nem jelennek meg új IP-k, csak folyamatosan folytatások...
2.
2.
Yanez
#1: Még senki sem tudja, hogy hogy fogják hívni.Az is lehet, hogy így, de nem mindegy?A lényeg, hogy jöjjön!
Nyitócímnek klafa lenne ez a játék, de gondolom még lesz egy pár.
1.
1.
MrBrooks
Kar a Bizarre-os sracokert, de hahozza a 4 szinvonalat en nem banom ki kesziti. Mindenesetre ezt a 720-as megnevezest elhagyhatnatok mar, mert maximum valami alternativ univerzumban fogjak igy hivni a box utodjat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...