Tényleg multiplatform a Wii U-s Ninja Gaiden 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 7.
  • Hír
Link másolása
A találgatás véget ért, a Tecmo Koei végre megerősítette, hogy Xbox 360-ra és PS3-ra is megjelenik a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. A Wii U-exkluzivitás áprilisban ér véget, a rajongók fenhetik a katanájukat.

A Tecmo Koei jóvoltából hivatalossá vált, hogy a korábban Nintendo Wii U-exkluzív Ninja Gaiden 3: Razor's Edge multiplatform címmé válik, azaz Xbox 360-ra és PS3-ra is megjelenik dobozos és digitális verzióban egyaránt. A pontos dátum Európában április 5.


Megannyi sírás-rívás után a fanyalgók száját betömte a kiadó. Aki korábban amiatt ostorozta a fejlesztőket, hogy az első Ninja Gaiden 3-ból hiányoztak a plusz fegyverek, a jobb mesterséges intelligencia, a darabolás és a Ninja Skills fejlődési rendszer, megnyugodhat, kis csúszással, de mindent megkap - hatalmas kő gördült le a szívünkről. Természetesen Ryu mellett az új játszható karakterek, Ayane, Kasumi és Momiji is tiszteletüket teszik egy külön játékmódban.

Az xboxos és PS3-as változatban új kosztümökkel bővül harcosaink ruhatára, amik az ingame karma használatával nyithatók meg. A fenti képek már az új verziókból származnak.

4.
4.
rossitibi
Mért nem lehetett eredetileg így kiadni????
2.
2.
habo
Nagyon helyes!!!!!!! :D
1.
1.
DON GONDOCS
suuper megvehetjük a DLC-vel bővített Ninja gaident. kicsit úgyérzem elkurv*lt a sorozat. Mit adnak a következő Ninja gaidenre hamár az előző részekről lehúztak már egy sor rókabőrt. A sigma meg plus kiadásokkal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...