Mario Kart érkezik HD-ben, a Namco Bandai-tól

Első blikkre furcsának tűnhetnek a címben leírtak, valójában viszont még 2005-ben kötött megállapodást a Nintendo és a Namco Bandai a Mario Kart játéktermi változatáról. Ennek jön most a folytatása.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#13: Köszönöm a meghívást. :)
#15
#13: Köszi xD
#14
NorbiiiModerátor
#13: Részemről elfogadva. :))))))
#13
Jó lenne egy ilyen árkéd gép.Ha nyerek a lottón a jövőbe nyitok egy játék termet és veszek ilyen gépeket és az összes gamekapocs tagot elhívom játszani.
#12
NorbiiiModerátor
#10: Ja...Nem kell ide diploma, meg érettségi.....:) :)
#11
NorbiiiModerátor
#10: XD
#10
Ez a Mario semmit sem öregszik:)
Ezek szerint ha csöves (csőszerelő) leszek, akkor én is megőrzöm fiatalságom?
#9
#1: A gyerekeknek még új a dolog és hát valljuk be,hogy ez nekik készül elsősorban.Az már más kérdés,hogy apuka is odaül néhány percre a tv elé,aztán egy óra lesz belőle és a végén már csak akkor emelkedik ki a fotelból,ha anyu a szája elé kapja a "házi-dragon" matricás hangosbeszélőjét.:)
#8
#6: Első Mario élményem a Super Mario Land el volt, '91 ben Game Boy on. Tesóm kölcsönkapta 1 napra osztálytársától a gépet és a játékot. No az egy fertőzés volt számomra.
#7
#1: Amíg jó és élvezhető játékok jönnek ki addig, miért ne?
#6
Első konzolos játékom a super mario volt n64-en még anó:D Igaz már kinöttem belőle azt ezek az új részek sosem lesznek olyan jók mint a régiek mint pl az említett super mario, a mario cart első része na meg a mario party1,2. Ezek voltak a best-ek:D
#5
#1: Nem tudom elhinni, hogy van olyan hülye akit még nem érdekel:D
#4
NorbiiiModerátor
Mario örökre! :) :)

Na ha ilyen címek fognak jönni Wii U-ra, akkor lehet előbb veszek. :)
DKC sorozat kéne már...
#2
Törölt felhasználó
És japánban a mai napig elmennek bedobálni a pénzt a gépekbe :-D A közösség, buli, oké, értem...de hát mégis csak elszórják ott az aprót, amikor otthon van már 5 handheld nintendo és 3 féle ps...
#1
Nem tudom elhinni hogy van olyan ember akit még érdekel a Mario.