Közös játékon dolgozik J.J. Abrams és a Valve

Nem hittük volna, hogy a játéksajtó is J.J. Abrams nevétől fog zengeni, pedig de: az új Star Wars rendezője a Valve-val dolgozik közös játékon, és az is lehet, hogy mozit csinál a Portalból vagy a Half-Life-ból.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Ők mindig is nagy spanok voltak. HL-ban Lost utalás, Lostban Valve játék utalás, szóval én örülök neki, hogy végre csinálnak vmit közösen :) Egy normális Lost játéknak is örülnék persze, Valve minőségben, de az hiú ábránd marad...viszont vmit csak összehoznak egy Abrams sztori és Valve játékmenet kombinációval :)
#9
Legalább egy Scifiben jártas és igen jó rendezővel tárgyal Gabe Nyúvell. Ez már bizakodásra adhat okot... Kíváncsian várom, lesz e hivatalos bejelentés.
#8
Őszintén akármennyire szeretnék szívesen látni egy Portal filmet(max az a GlaDOS lázadásáról lehetne egy horrort készíteni de akkor sem akarnám látni mert akkor meg megint csak a játék eredeti hangulatát veszi el... amit egy film úgysem adna át), biztos sz*r lenne úgyhogy remélem erre nem kerül sor... nem akarom látni h ezt a jó címet is tönkre vágják mint a Hitman-t, a Half-Life-ból meg könnyen lehetne jó filmet csinálni de ahhoz hasonlóból meg már sok van...
#7
#5: "A Half Life 2 idióta" nem igazán értem mit akarsz ezzel mondani, de van egy olyan érzésem, hogy ebben nem egyezik az álláspontunk.
Abban viszont igen, hogy a HL1 története talán kicsit filmképesebb sztori, előbb el tudom képzelni vászonra-víve.
#6
Egy Portal film nagyon faja lenne. Feltéve ha beszélne is a főszereplő :)
#5
A Half Life 2 idióta, de a HL1-ből hatalmas filmet csinálhatna, feltéve ha normális vége lesz a filmnek, nem úgy mint a játéknak...
#4
Remélem HF3 lessz vagy legalabb az episode 3
#3
"mozit csinál a Portalból vagy a HALF-LIFE-ból."
:O
#2
Amikor a olvastam a KYM-en azt hitem ez valami 4chan-es poén.Ezek szerint mégsem? Bazz!!!!