Nehéz negyedéve volt a PlayStation-üzletnek

Ki érezné jobban a next-gen konzolok hiányát, mint az egyik konzolgyártó? A Sony pénzügyi helyzetjelentéséből kiderült, hogy az egykor még bezzeg üzletágként emlegetett PlayStation-biznisz mostanra leszálló ágra került.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
ez a superslim UNDORITÓan néz ki szégyelhetné magát a sony hogy ezt a dizájnt jóváhagyta a fat meg a sima slim azokra jó ránézni.
#14
#8: Ez a zöldségszeletelős amiről beszéltem. :D Élőben kétszer ilyen gusztustalan és gagyi hatása van de persze ettől még PS szóval veheted megfele! :D
#13
#12: Kevésbé érdekel a csomagolása, hanem ami benne ...na az!!!:)
Külsős látványpékséggel max. csak a műmájer diszkós plázapicsák foglalkoznak...meg a svájci frankosok he-he-he:)
#12
#9: Nem kell a köntörfalazás. Ez a Superslim legalább ugyanennyire csúnya a valóságban, ha nem csúnyább :). Még azt mondom, hogy az első slim még valahogy kinézett, meg a FAT...
#11
#10: +1. Én sem értem ebbe mi a sírás.
#10
#7 #2 haaat fiam értő olvasás 1es, ülj le. Ha nem tűnt volna fel nem panaszkodásról szól a cikk, csupán egy eladási statisztika ami romlott az elmúlt időszakhoz képest. ...de nyilván erre számítanak is. Szóval kár volt beóbégatnod.
#9
#8: Ez egy SuperSlim. Élőben nem ilyen csúnya :), én ilyet vettem pár hónapja.
#8
A képen látható PS3 az milyen verzió? Próbáltam guglizni de nem találtam. Csak azért kérdezem mert ordenáré gusztustalanul néz ki.
#7
Törölt felhasználó
#2. látom te is kiszúrtad.
kezd unalmas lenni a sony sírása egyfolytában.
sírtak amikor nem fogyott a ps3 egy év után rendesen - amire nincs játék az miért fogyna. he?
sírtak amikor kiadták mert veszteséges gyártani, amikor slim lett akkor is sírtak hogy még mindig veszteséges. he?
sírtak amikor feltörték - de azért meg tudták hurcolni nyilvánosan azt aki feltörte, sírtak amikor a psn-t elözönlötték a csalók - a saját retard hülyeségeik miatt.
ezek mindig csak sírnak, közben meg a nyakam rá hogy semmi bajuk. idióta egy üzletpolitika ez, nálam ilyenekkel ássa el magát a sony de nagyon.
mondom ezt úgy hogy már eladtam a ps3-m és várom az újat.
#6
#5: Tudom XD. Az ouyás hírhez akartam írni.:D
#4
#1: Hoppá rossz helyre írtam XD
#3
Gondolom az új generációs gép fejlesztése elviszi a pénzt, aztán most éppen kijönnek.

Mondjuk majd a megjelenés után kíváncsi leszek a bevétel alakulására.
#2
Most ki akarják találni, hogy 8 év után is veszteséges gyártani őket, vagy mi a szösz? Ez valami bait post, vagy tényleg ennyire retardok, hogy itt sajnáltatják magukat?
#1
Ha sikerül kihozni legalább egy mostani konzol grafikát, akkor onnantól ilyen áron egyeseknek jó olcsó alternatíva lehet.