Jön az új Call of Duty, de kevesebbet várnak tőle

Az Activision Blizzard is közzétette a maga pénzügyi helyzetjelentését, amiből kiderült többek között, hogy jön az új Call of Duty, de kevesebbet vár tőle a kiadó, miközben a World of Warcraft játékostábora megint kisebb lett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#35
Az activision meg a treytech nagy részre tet szert és ezt követöen 15 nap allat 4milliárd dolárt kereset ez egy nagy haszon.remélem sok ember szereti ezt a játékot és sokan veszik meg.De xbox 360-ra nem egyszerü multyplayeren___elsö lépés
csináljatok profilt-második vegyetek rá xbox live arany tagságot fel kell rá tölteni és
utána ennyi.
És a treytach meg az activision tartota a helyét mindig az elsö helyezet a eladási listán.Remélem sokan játszanak vele és jol szorakoznak multyplayeren.
Na és akor jötek a zombik az is jó a cod 5-be meg a cod 7-be náci zombik voltak
a cod 9 be már ijen falusi vagy városi zombik vannak és van egy uj fegyver benne azt a nevét pontosan nem tudom de az valami darálo fegyver.uj pályák és enyi a zombik-ból.
Na most jönnek a pack-ek PL:van a revulutuion pack a többi-röl nem tudok olyan sokat.A revulution pack az rendelkezik 1 zombi pályával és annak a zombi pályának az a neve hogy die rise az a map nagyon nehéz 5-vagy-6-os szinten már ijen zombi kutyák jönnek és attol frászt kapok.És a következö 1 olyan mod mely más játékosokat helyez a zombi szerepébe.Elsönek ugy kezdödik hogy zombi vagy és fell kell venni egy sörös üveget amitöl ember leszel és jönnek rád a playerek az uly zombi mod neve turned.
Következö a revolution tartalmaz 4 uj multyplayer pályát ami szerintem nagyon izgalmas van a downhill a hydro meg grind és a mirage és enyi.
És egy izgalmas fegyvert a peackeper az egy jo fegyver szerintem és mások szerint is azért volt dlc pack-be.
Énszerinte jo ez a játék és itt egy link a revulutionrol:http://www.youtube.com/watch?v=Ruv2xMLuaoA
remélem mindenki játszik vele és jol érzi magát a játék közben és a nevem a játékon:NullThrone6150 nyúgotan jelöljetek be.Kérdezetek vagy nyogotan játszatok velem aki akar játszani velem a cod 9 -en multyplayert vagy zombit jelöljön be ismerösnek.és enyi na sziasztok.
#34
33#: Sssh, rookie! Itt nem hülyézünk!
#33
#4: 1 olyan elvetemült hülyét nem ismerek, aki szerint a treyarch-os förmedvények még csak meg közelítenék az MW sorozatot.
#32
Én most a helyükbe bedonám azt, hogy idén nem lesz CoD, azért mert jövőre szeretnének egy kiforrott, a 2.vh-ban játszódó tökéletes játékot kiadni:D Szerintem mindenki felütné rá a fejét, és szerintem mindenki jobban felfigyelne rá. 1 év CoD nélkül nem lenne a világ vége, és még a végén lenne is egy kiváló játék.
Mindenesetre kíváncsi vagyok mivel rukkolnak elő idén. Nekem eddig az össze CoD single-je tetszett multi az mehh....az MW2 az még jó volt, de onnantól..Na mindegy hajrá IW :D
#31
#20: Steam ingyenes hétvége alkalmával kipróbáltam a multiját én is (Single Story Act 2-től vitte a pálmát nálam), de ez nagyon rossz volt, viszont legalább 10-ből 5 ember aimbot-tal jött fel eredeti szerverre :O !!! Admin meg egy szál se volt. :/
Fail Multi lett...
#30
#15: Sajnos egyet kell értenem :/
Ha COD, akkor csak a 2 vagy a 4 (MW) jöhet szóba, azok is Xfire-on.
#29
- A CoD-dal az a legnagyobb baj, hogy lassanként játékmeneti innováció szempontjából a FIFA szintjére süllyed - A Modern Warfare és a Black Ops 2 közt nem találtam annyi különbséget se, hogy "új játék" titulust érdemeljen. Ezt egyszer-egyszer még el lehet jól játszani, ha van rá igény - lásd Super Mario Galaxy 2, (de pl. ugyanabból a sorozatból a NSMB2 3DS-re és a WiiU-s változat fogadtatása már eléggé vegyes volt és érződött rajtuk az izzadtságszag). Fontos az innováció és a többi stúdió lassanként rájön erre (DmC reboot, Tomb Raider reboot, stb.), de ha egyszer az Activision-Blizzard alól kifogy a gőz, nagyon nagyot fognak zuhanni.

A World of Warcraft, akárhogy is nézzük, kifutóban van. 8 év alatt nem bírt megújulni, nem tud ténylegesen új játékmenetet adni - hiába volt eredetileg jó, 8 év alatt folyamatosan ugyanazt adta és egyre többen ülnek át más lóra emiatt. Az, hogy eddig dominálta a piacot, talán csak amiatt volt, hogy nem volt életképes alternatíva - talán a Guild Wars 2-vel ez is megváltozik és végre rákényszerül a Blizzard arra, hogy újítson. A Diablo 3-at pedig a másolásvédelmi rendszer és a pénzhajhászat tette tönkre - a Diablo játékok a loot-ról szóltak mindig is és ahogy egy analízisben kifejtették, ezzel akasztja horogra a játék a játékost - és a 3. részben talán ha negyedannyit kapunk belőle mint mondjuk a másodikban, a Torchlight 2-ről már nem is szólva. Nem a fejlődési rendszer a baj, nem a visszavonhatatlan buildek és egyéni képességpont-eloszlás hiánya, hanem az, hogy úgy látták, kevesebbet kell adni a játékosnak, hogy az igényét a pénzes aukciós házból fedezze. Az a legfájóbb ebben hogy a játék más aspektusai (látvány, tempó, jól belőtt nehézségi szint) példaértékűek

A Skylanders meg szerintem undorító húzás - a játék 13-15 ezres alapára mellé a "teljes játékélményhez" (amely kulcsszóval a 9-12 éves célcsoportnál már elérhető az optimális hatás) minimum +10 ezer befektetés kell - amit a szülő kifizet és nincs mögötte minőségi tartalom (mivelhogy az egész Skylanders tulajdonképpen egy gyerek-Diablo vagy egy Darkspore klón).
#28
#27: Az legjobb, hogy csak két fejlesztőgárda volt eddig. Nem akarom védeni a codot, de nem kell elvakultnak lenni...
#26
#15: Halot összehasonlítani a Codal, szinte már bűn
#25
#11: kettő egész ötszázkilencvenöt ezred milliárd :)
#24
Pedig pont most lesz siker a Cod, pont azért mert új grafikát kap. a játékmenet attól még marad a régi. Azért érdekes lesz új grafikus motorral látni a codot.
#23
#4: Egyetértek veled a Treyarch sokkal jobb codokat készít. Ők legalább mernek újítani, nem hozni évről-évre ugyanazt mint az IW.
Én is örülnék egy 2. vh-s codnak, de szerintem ez idén semmiképp se fog bekövetkezni. Most az iw van a soron és ők biztos nem lépnek meg egy ekkora újítást főleg nem a nextgen (mert nagy esély van rá hogy az lesz) első cod címén. Nem is lenne jó ha ők csinálnák csak elrontanák, nem való ez nekik. Én mindenképpen a Treyarchra bíznám ezt a feladatot de sajnos most nem ők vannak soron. Abban biztosak lehetünk, hogy ott sokkal jobb helyen van a sorozat mint az IW kezében.
#22
huuu de sajnálom őket
#21
...szóval mostmár pandák is lesznek benne?
#20
az mw3 multlja nagyon ősszegcsapot lett! és csúnya picik a pályák , a 2 afrikai helyszín meg undorítóan fest remélem összekapjak magukat
#19
#18: Picit azért nehéz lesz évek után feltalálni magukat, ha eddig csakis ugyanazt csinálták:sztorit gyártottak, és leanimálták pont ugyanabban a grafikai engine-ban, amiben az eddigieket, bemásoltak egy survival módú left 4 dead-et, avagy ugyanezt, csak katonákkal, és egyszerüen csak új fegyvereket raktak bele, variálva a tulajdonságokat.
Semmi igazi új nem volt a cod-ban.
Optimizmussal élve remélem felgyültek ötletek.
#18
INNOVÁCIÓT!
#17
#4: Jéé! Van aki kulturáltan tud válaszolni egy CoD hír alatt? Minden tiszteletem a tiéd!

On: Szerintem ezen már senki nem lepődik meg. Nagyon türelmes ember vagyok, képes voltam újra és újra esélyt a cod szériának Black Ops 2ig, de mindhiába. Ezt már biztos nem fogom megvenni. Inkább azt a pénzt Undead Labs produktum(ok)ra fogom költeni.
#16
LnB
Az a 9,6 Millió volt már kevesebb. Akkor tehát a kiegészítő megjelenése óta csökkent. Mert mikor megjelent a Panda akkor sokan visszatértek.