Ingyen letölthető PC-re a Ninja Blade

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 9.
  • Hír
Link másolása
A grátisz játékokat imádjuk, s vélhetőleg Ti is, így magától értetődő, hogy megosztjuk veletek a potyagame-eket. A Green Man Gaming és a Playfire felhasználói örülhetnek a hétvégén, elvégre ingyen címeket kapnak.

A Green Man Gaming és a Playfire a hétvégén ingyen letölthető játékokkal kedveskedik a felhasználóinak, tegnaptól kezdve egészen hétfőig egy-egy népszerű videojátékot tesznek elérhetővé mindenki számára.

Csak egy kétperces regisztrációra van szükség, s máris miénk lehet a produktum. Köztük van a Dark Souls fejlesztőinek egyik korábbi játéka, a 2009-ben megjelent Ninja Blade, mely vérbeli hack and slash, s amiről tudjuk, hiánycikk a PC-s platformon.

Íme az ingyenessé vált játékok menetrendje:

  • Zombies - elérhető február 8-tól
  • Ninja Blade - elérhető február 9-től
  • Unstoppable Gorg - elérhető február 10-től
  • Superstar V8 Next Challenge - elérhető február 11-től


Semmi extra dolgod nincs, mint regisztrálni a Greem Man Gamingre és a Playfire-re, majd összekapcsolni a két accountot. Nehéz? Itt a segédlet. Nem árt sietni, mivel csak hétfőig él az akció!

14.
14.
Danikika94
#12: Szerintem meg nem hibás mert tényleg ingyen lehetett leszedni a játékokat a megadott időben...a capsule meg nem egy kém program és ha nem adod meg a bankkártyádad akkor nem fogja tudni am meg a Greem Man Gamingen meg logikusan azért kell a bankkártya számod h megvehess egy játékot.
13.
13.
dBLOOD
Benne vagytok a HVG-ben! :D
12.
12.
Dinkainka
A cikk hibás. Átverés az egész, a játékokat csak pénzért lehet letölteni, egyet kivéve.
A Ninja Blade ingyen letölthető, a másik játékért 9,9 dollárt kellett fizetni, és egy kémprogramot is kellett telepíteni. A letöltő program feltételeit érdemes elolvasni, abban benne van a rendszerben fontos filekat felül ír a program, ezekért nem vállalnak felelősséget.Kéri a személyes adatokat, név, cím, bankkártyaszám.
Tehát valószínűleg egy időben csak egyetlen játékot lehet leszedni, de ezért kérnek minden adatot. Néhány országból nem engedi letölteni sem. Németország például közéjük tartozik. A torrent kényelmesebb és biztonságosabb.
11.
11.
6ela
Ingyen? Ezekre akkor pazarolnék időt ha fizetnének érte.
9.
9.
Birkazoli
A Capsula csak egy letöltőprogram, bejelentkezel és töltöd a játékot, aztán törölheted is. Biztonságos. Plusz a játék később ha minden igaz 5$-t fog érni, azaz elcserélheted egy másik játékra is:) A játék csak akkor lesz ingyenes, ha a GMG accountot összekötöd a PlayFire accounttal.
8.
8.
Skyer
Eh, nem steam kódot kapunk? Most látom, hogy valami capsule-vel kell letölteni.
No, inkább megyek pájrétbéjre.
7.
7.
Raatkainen
Ha nem lenne szörnyen monoton és bugos akkor még örülnék is neki.
6.
6.
Split
Na ezért fordulnak az emberek inkább a torrent felé. Rendkívül körülményes hozzájutni, nem is azt kapom, amit hirdetnek, meg valami Capsule-t is fel kell telepíteni pluszban. Köszönöm, így inkább nem!
5.
5.
hedzsooo
Ott van az időpont feltüntetve mindegyik címnél, hogy mikortól ingyenes.

Mondjuk órára pontosan nem, de azért kb. lehet sejteni, hogy mi az amiért még most fizetni kell és ki kell várni az idejét...
4.
4.
Lacek5
egyedul a zombies kerulne nullaba
3.
3.
Lacek5
hat nekem csak 8 gébépéért engediné lehuzni... :(
2.
2.
Dark_Temptation
hát nálam a ninja blade 10 $-ba kerül.
1.
1.
Drazhar
Mondjuk én konzolon csapattam, de imádtam ezt a játékot :)
Kár, hogy azóta sem készült folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...