Frissítve: Érkezik a Legacy of Kain új része?

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 11.
  • Pletyka
Link másolása
A Square Enix nemrégiben a Legacy of Kain-sorozatra vonatkozó domain címet regisztrált. A warfornosgoth.com egyértelműen utal a vámpíros sorozatra, s a pletykák szerint a Crystal Dynamics szorgoskodik a rebooton.

Február 7-én a Square Enix beregisztrálta a warfornosgoth.com domaint, amely egyértelműen utal a Legacy of Kain-sorozatra. Nosgoth földje az a helyszín, ahol a széria korábbi részei játszódtak; a fantasy mellett gótikus és steampunk jegyek is érződnek rajta - de ezt már a rajongók jól tudják. A szóbeszédek szerint a kiadó újabb Legacy of Kaint szeretne, s már ki is szemelte a megfelelő fejlesztőcsapatot.

Állítólag a sorozat korábbi részeit is jegyző Crystal Dynamics szorgoskodhat az új fejezeten, amely komplett rebootnak ígérkezik. A jelek szerint a Tomb Raider után ez lesz a csapat következő nagyszabású projektje. A legutóbbi rész 2003-ban jelent meg Legacy of Kain: Defiance címmel, és bár a rajongók tíz éve várnak a folytatásra, a jelek szerint eljön még az ő idejük.

Update! Közben egy Richard Buxton nevű úriember LinkedIn-profiljában az olvasható, hogy 2011-ben a Passion Pictures csapatnál dolgozott egy Legacy of Kain-játék animációjának vázlatain. Hogy ennek végül van-e köze a fenti címhez, azt nem tudjuk, mindenesetre az OXM szerint az alábbi rajznak köze lehet hozzá.


26.
26.
silentzsolt
A Soul Reaver-ben (PS1 első rész) rengeteg fantázia volt. Komoly, bebarangolható világ megfelelő hangulattal megtűzdelve. Sok felkutatható plusszal. És Logikai feladványokkal (valahogy nekem nagyon hiányoztak a következőkben)
Nem a harcrendszert kéne előtérbe helyezni, mert pont ezzel cseszték el a Silent Hill szériát is. Inkább a sztorit és az agyhasználatot kéne preferálni. (oh mamám ki hinné, hogy akkoriban "riddle"-rejtvény nehézségi fokozatokat is merészeltek a játékokba beépíteni)
Üdv Zsolt!
25.
25.
vergil
óóó hatalmas köszsönöm....:):D már ezt várom a Defiance óta nagyon remélem hogy nem rontják el. ÉN a játékot nem tartottam egy H'n's-nek nagyon fontos darab volt az életemben és most neki is állok egyet nosztalgiázni..:D
24.
24.
br1Koo
#23: Sokan tartják úgy, hogy gagyi a harcrendszere, de szerintem teljesen elég volt a játékba, a hangulata ugyanis elképesztően jó volt, és Kain-t egy pillanatra sem akarta más színben feltűntetni, mint ami. Vérbeli vámpír hangulat övezi a kezdeténél fogva az egész játékot, és a boss harcok is zseniálisak.
23.
23.
Stack
#22: nem trollkodni akartam :D
viszont jó hogy ennyi idő múlva is még érdekel.
én is ezzel a résszel kezdtem el a sorozatot. ma is az egyik kedvencem :D
22.
22.
br1Koo
#21: Nem emlékeztem rá pontosan, plusz nem is igazán értettem annak idején, mert alapszinten sem beszéltem az angolt, annyi derengett, hogy nosgoth-ban játszódik a szitu, pontosan a város nevét nem tudtam.
21.
21.
Stack
#15: A várost Meridian-nak hívták. Nosgoth az egész vidék neve volt :D
Én is remélem hogy nem valami netes vagy kinect-es játékot csinálnak majd belőle.
20.
20.
Dreadlox
végre valami címrúl hír ahol nem buznyák vérszívók vannak:D
19.
19.
Moldren
Pont mostanában gondolkoztam, hogy milyen jó lenne egy új Legacy of Kain játék. Ha lesz, nagyon várom!
18.
18.
Raziel88
:D Jó lesz ez... Nem fogják elcseszni :D
17.
17.
drat576
felőlem lehet reboot is csak el ne csesszék
16.
16.
Batman
Vagy valami MMO szarság, vagy valami Kinektes idiótaság lesz. Ez egy réteg játék. A mai fiatalok 1%-közt talán megtalálod.
15.
15.
br1Koo
Én a Blood Omen 2-vel játszottam régen nagyon sokat ps2-n. Ha ugyanazt a kegyetlen, vérfagyasztó hangulatot vissza tudják hozni, mint ami nosgoth utcáin uralkodott a játékban, akkor kíváncsian várom!!
13.
13.
Stack
#12: Totoálisan egyetértek!
A szinkronok és a story is fergetegesre sikerült.
12.
12.
JcGross
#9: Nem volt az hack and slash, de egyébként se a játékmenete miatt szerették az emberek, hanem a magas színvonalú voice acting miatt és a nagyon jól megírt történet és párbeszédek miatt.
11.
11.
pucu9011
pont 2 hete vettem elő a Defiance-t, én azért kíváncsian várom mit hoznak majd ki belőle....
10.
10.
azureknight0715
na igen Hack and Slash nem igen volt. Én az 1.,2.,3. résszel játszottam + 1 blood omen résszel most nem tom melyik is volt pontosan. Legjobb vámpíros játék volt. Már nagyon várom a folytatást, remélem ki fognak hozni belőle mindent. Aztán jó lenne ismét Raziellel gyilkolni a szörnyeket:) Szerintem eséyles hogy az első részét fogják rebootolni. Bár én foyltatásnak is örülnék bár a végén meghalt de valahogy visszatérhetne vagy nem tomXD
9.
9.
Stack
#8: Azért nem nevezném egyszerű Hack and Slash-nek. Volt benne egy két jó kis logikai meg ügyességi feladat.
8.
8.
DON GONDOCS
Else hiszem hogy folytatni foglyák. Már csak az a kérdés milyen irányba megy a játék. megmarad egyszerű hack n slashnak vagy valamivel összetettebb játék lesz.
7.
7.
h.jozsa
Én is nagyon szerettem a sorozatot...kiváncsian várom!!!
6.
6.
Krees
Nagy rizikó, szeretem a sorozatot és jó lenne látni felújított köntösben, de nagy név, nagy elvárásokkal. Azért szurkolok nekik.
4.
4.
Dagetz
remélem hogy Blood omen reboot lesz..már el is felejtettem hogy régen mennyit nyomtam vele :) remélem nem csak kacsa..
3.
3.
Stack
Engem egy blood omen reboot érdekelne. Hogyan lett Kainből vémpír hogyan tagadta meg az önfeláldozást, hogyan omlottak össze a "Pillars of Nosgoth" stb. Az eredeti Blood Omen azért jó régen volt, abból nem ártana ey normális kiadás.
A többi szükségességét én sem látom.
Esetleg egy Blood Omen 3 jöhetne még. Hogyan szerzi meg Kain elsősorban az uralmat Nosgoth felett.
2.
2.
Bone 02
Ez komoly? Csak ne legyen igaz! Ez a játék az egyik kedvencem és anno vagy 20x végigvittem az összes részét. Ez a reboot csak rosszul sülhet el, a többiből kiindulva. Világ fog össze omlani bennem, már előre érzem...
1.
1.
Haze77
Hát már ideje lenne. Csak el ne rontsák de a régi részeket felülmúlni elég nehéz lesz vagy szinte lehetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...