Véget ért Axl Rose és az Activision pere

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 11.
  • Hír
Link másolása
A bíróság ejtette a vádakat az Activisionnel szemben, véget ért a kiadó és a Guns N' Roses frontemberének pere, ami alapvetően abból fakadt, hogy Axl Rose és a zenekar korábbi gitárosa, Slash nem igazán szívlelik egymást.

Axl Rose még 2010-ben perelte be az Activisiont, mondván, ő annak idején úgy engedte meg a készítőknek, hogy felhasználják a Gun N' Roses a Welcome to the Jungle című nótáját a Guitar Hero III-ban, ha abban nem tűnik fel Slash és annak zenekara, a Velvet Revolver. A 20 millió dolláros per a Rose és Slash közötti elmérgesedett viszonynak tudható be, szimplán presztízsértéke volt az egész ügynek.

A Guitar Hero III-nak  konkrétan Slash volt az arca, ezért Rose úgy vélte, jogosan perelt kártérítésért. Nem eszik viszont annyira forrón a kását: azonnal felvetődött a kérdés, hogy az énekes miért várt 2007 után három évet a perrel? 2012-ben vett új fordulatot az ügy, Rose azt mondta, azért nem perelt azonnal, mert az Activision azzal hitegette, hogy a Gun N' Roses saját Guitar Herót kapna, ami többek között a banda 2008-as albumát, a Chinese Democracyt volt hivatott promózni.

Noha a játék nem született meg, a bíróság így sem adott igazat Rose-nak, az Activisiont pedig a minap felmentette a vádak alól.

7.
7.
drat576
#6: ááh akkora nem lesz, ki van zárva :)
6.
6.
névtelenség
Ha szerencsénk lesz akkor egy nap úgy lesznek, mint most a Black Sabbath... már ha szerencsénk lesz...
4.
4.
dBLOOD
Axl mindig is egy nagyképű, magamutogató bunkó volt, attól a pályától függetlenül amit a GnR befutott...
3.
3.
Skyer
Röhej. Ritkán állok az Activision oldalán, de most igazuk volt.
1.
1.
sajmon
Szerintem elég gusztustalan dolog az ilyen :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...