Abszolút hiteles lesz az új Brothers in Arms

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 12.
  • Hír
Link másolása
Szeptember óta tudjuk, hogy már javában készül a Brothers is Arms legújabb része. Ne a Furious 4-ra gondoljatok, elvégre az szakított a frencsájzzal és egy teljesen új cím lesz. A valódi, "autentikus' folytatásról beszélünk.

Randy Pitchford, a Gearbox Software fejese nemrégiben a Brothers is Arms jövőjét taglalta az IGN-nek adott interjújában. Tavaly szeptember óta tudjuk, hogy már készül az igazi folytatás, s a korábban mellékágnak szánt, kooperatív örömökre kihegyezett Furious 4-nak semmi köze nem lesz a márkához - szerencsére.

"Hiteles lesz a következő Brothers in Arms-játék" - mondta Pitchford. "Még nem szolgálhatunk bejelentéssel, de nagyon izgatottak vagyunk. Majd időben bejelentünk mindent. Egy csomó szép dolog már folyamatban van."

A projekt még tervezési fázisban van, ezért Pitchford szerint meggondolatlan lenne beszélni róla, elvégre könnyen lehet, hogy csak öt év múlva lenne belőle valami. Az biztos, hogy a fejlesztők elkötelezettek a Brothers in Arms felé, és miután az Aliens: Colonial Marines megjelent, már nagyobb prioritással kezelhetik a címet. Amint lesz értelme részleteket közölni, nem fognak habozni.

És mi lesz a Furious 4-ral? Egy teljesen más játék lesz, mint amikor bejelentették. A Ubisoft nem volt túlzottan elragadtatva tőle, hiszen meglehetősen rossz visszajelzést kapott a Brothers in Arms-rajongóktól, ezért nem lesz köze a márkához, hanem teljesen új brandként tekinthetünk rá.

A Gearbox és a Ubisoft között mindig jó kapcsolat volt, de még nincs kiadója a játéknak. Bár a Furious 4 terveivel bakot lőtt a stúdió, egy teljes értékű Brothers in Arms bizonyára megnyeri majd a francia kiadó döntéshozóit,

11.
11.
Stranger
#8: +1
Régen volt már ilyen játék.
10.
10.
Gáborka123
A Brothers in Arms-nak van már folytatása?Amikor monta szemüveges csávó Baker-nek hogy mit gondol a hóról,akkor örültem hogy végre lesz hó is,ha kijött már ennek a folytatása le írná valaki a játék nevét?köszi.!
9.
9.
A medal of honornak kéne visszaternie a témával. Ahogy egy másik cikk is szólt róla, a warfighter után pihentetik a dolgot...ha a helyett 2. Vhsat hoztak volna ki vettek volna mint a cukrot :-)
8.
8.
metercsiken
#7: Miért baj az, ha valaki szereti az ilyen stílusú játékokat?
Én pl. elvagyok a mostani,és jövőképes háborús lövöldékkel, de attól nagyon szeretem a 2. világháborúsokat is!
És nem azért mert így szeretném megtanulni a történelmet( az érettségin is jó pár éve túl vagyok ), csak egyszerűen nagyon magával ragad az akkori hangulat,és a harcmodor!
Mert manapság( és főleg nem a jövőben ), már nincs meg az a fajta lövészárokból-lövészárokba való rohanás,és még sorolhatnám, mint akkoriban.
Egyszóval, én örülök, hogy készül egy ilyen játék.
7.
7.
KeXxX
Ha ennyire szeretnétek második világháborút akkor tanuljatok történelmet. nem igaz hogy senki nem vette már. pont egy játék adaptációból várjátok majd a történelem érettségit ha netalán-tán azt húzzátok ki? Nekem sokkal jobban bejönnek a jövőbeli alaptalan világháborúk.
6.
6.
Daca
Ezzel így vagyok én is h kéne már egy f*sza II. Világháborús játék, mert mostanába már nem nagyon hallotam ilyenről. De azt a Becstelen brigantik feelingű Furious 4t is igencsak megnézném.
5.
5.
mestermagyar
#2: Ez igaz, de most lehetne megpróbálni egy jól felépített multiplayert csinálni, mount and blade napoleonic wars szerü commander battle-kkel. Lenne egy battlefield méretü pálya, és ott kéne 10-20 playernek írányítania a 10-20 fōs bot csapatokat. Ezek felett lenne 1-2 összefogó ezredes(vagy amelyik odaillik), aki amolyan missziók helyett adna utasításokat, hogy merre kell menni, abból, hogy átlátja a helyzetet.
3.
3.
Scorpion02
Végre! Ez kell a népnek nem Battlefied 4 és nem is call of duty.
2.
2.
AnimeWarlord
Jöhetne már egy tisztességes II. ilágháborús anyag. És jólenne egyszer nem csak az amcsik szemszögéből végigjátszani a dolgot, mert az már kicsit unalmas.
1.
1.
Scoo
Szerettem a sorozatot és bevallom jó lenne megint nácikra lődözni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...