EA: visszatér a Medal of Honor, ha itt az ideje

A Medal of Honor nem halt meg, csak félretették egy darabig - biztosította a rajongókat az Electronic Arts. Mint ismert, a Warfighter gyér fogadtatása miatt a kiadó egyelőre nem rendelt be új epizódot.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#24
Battlefield zseniális. a MoH-at addig kedveltem, amíg II. vh volt a környezet, de azt már elég jól kivesézték. Warfighter nem tetszett, a hangulattal volt a gond számomra!
#23
Piskótával értek egyett, nem a játékot kell pihentetni, hanem a csapatot. Emlékszem régen mennyit függtem a régi nfs: most wanted-et meg az allied assault-ot. Bár igaz, hogy az sem jó ha CoD szinten erőltetnek valamit, mert tény, hogy ők évente a sok kis dlc mellett kiadnak egy teljesárút egy új kampánnyal. Nem mondom hogy szar a CoD de ha a megjelenése után 1 hónappal nem tudom megvenni, akkor már szinte nem is éri meg mert már jön a következő. Az új NFS MW demója se kötött le, pedig reméltem hogy a burnoutos arcok tenni fogják a dolgukat... Végül is tették... Csináltak egy burnoutot de nem NFS-t. Szerintem a pihentetés helyett és az elnaggyolt fejlesztések helyett inkább csinálják 3 évig de az istenkirály legyen.
#22
a need for speed - et is pihentethetné már egy kicsit az ea
#21
nem a játékot kell pihentetni, hanem azokat akik megalkották és keresni helyettük olyat, akiben van kreativitás, fantázia, tehetség. ha a Danger Close-nál nem tudnak egy rendes sztorit összehozni, akkor másra kell bízni. az előző része tetszett, de ez baromi unalmas volt, és igazán hagyhatnák már a fenébe ezt az " amerikai katona vagyok megmentem a világot " dolgot. már fárasztó
#20
Nem játszottam a két új résszel, de nem is izgatott fel egyik sem.Szerintem Dange close-t hanyagolni kellene ha másodszorra se sikerült nekik egy tisztességes játékot csinálni..

egyenlőre /=/ egyelőre!!!
#19
hát nem is baj hogy nem lesz egy darabig... egyébként meg a MoH szerintem olyan a játékvilágban mint a böngészők közt az Internet Explorer
#17
Zoenn az az egyenlőre ugye egyelőre akart lenni? :D

Amugy meg ráfér egy kis szünet a sorozatra...remèlem nyakon öntik egy jó adag kreativitással :)
#15
#6: jah, én is ezen sírtam a warfighter kapcsán. jobb lett volna a 2010-es MOH útján tovább menni, ami mind a singleben, mind a multiban fényévekkel jobb volt.
#13
ScooModerátor
#9: Egy modern, továbbgondolt Airborne nyerő lenne szerintem. Nyitott terekkel, sok lehetőséggel, egy fejlett, gondolkodó és épp ezért változatos AI-val ütne (nem hiába szereitk a Halot-t mivel ha meghalsz a load után nembiztos hogy ugyanúgy reagál az AI). persze az ilyet nehezebb megcsinálni, mint a csőjáték+scrip jelenet stuffokat.
#12
inkább menjetek paintballozni és hívjatok engem is az jobb mint a Cod meg Bf meg MOH
#11
#10: Soha ne mond, hogy "soha ne mond soha"
#9
Egy Airborne vagy pacific assault 2 szívesen látnék, de soha nem lesz
#8
#6: Igazad van, jól összefoglaltad a lényeget, de van itt még valami aminek én nem értem az okát. Ha ennyire lefelé ível ezeknek a modern lövöldéknek a minősége és kereslete, miért nem próbálkoznak valami mással? Egy kreatív iparágban miért nem utaznak inkább a hiánypótlásra? A mai nagy játékcímek legtöbbje vagy a XXI. században játszódik, vagy sci- fi, tehát még később. Lehet, hogy nekem ilyen egyedülálló az ízlésem, de szívesebben látnék már történelmi játékokat, mondjuk Nagy Sándorral, Rómával, a középkori Angliával, vagy a napoleoni háborúval. És itt élethű játékokra gondolok, nem Assassin's Creedre, nem japán fantasyra. Szóval az az érzésem hogy lassan minden fejlesztőcég szarból akar várat építeni. (Amit egyszer már jól megemésztettél, az az én szótáramban szarnak minősül.)
#7
#6: Totál egyet értek veled! Akkoriban már kezdték a rókabőr alatti rétegeket is lenyúzni a II VH-s témáról és nagyon unalmas volt már, de így évek távlatából talán már jöhetne egy ilyen játék akár MOH cím alatt is! Mondjuk ha csinálnak egy színtelen szagtalan sablon csőjátékot, teljesen mindegy hogy 2vh-s textúrákat vagy modern köntöst húznak rá az szar lesz! Mondjuk a COD az össze negatívumnak megfelel, de mégis kivételt képez és sikeres!
#6
Nem tudom, én nem sírom vissza a második vh-s lövöldéket, úgyhogy nem baj, ha nem olyannal térnek majd vissza. Inkább nyitott fülekkel kellene lenniük a visszajelzések felé, és ha valamit a negatív kritikák 90%-ban megjegyeznek, akkor azon illene változtatni (ezt viszont évek óta nem teszik meg). Ezek alapján csőjelleg -> kuka, scriptelt játékmenet -> kuka, halál sötét AI -> kuka. A Warfighter-rel valami hihetetlen mélységbe sikerült süllyedniük. Az előző MoH például nem is volt rossz kezdeményezés, ha annak a hibáit javították volna, még egész elviselhető játék is keveredhetett volna ebből, de ők CoD klónt csináltak, aminél nagyobb hibát nehéz lenne elkövetni. Nem értem mennyire kell hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki belássa, a CoD nem azért népszerű, mert egyedi, vagy jó, hanem azért mert CoD és mint ilyen a klónozásával LEHETETLEN rajongókat elszipkázni tőle. A megoldás az lenne, ha azokat célozzák, akik UTÁLJÁK a CoD-ot. Elég sok ilyen van, ha csak ezek vennének egy játékot, már siker lenne, de az EA hülyéi valamiért minden áron a konkurenciától akarják elcsábítani a vásárlókat.
#5
A MOH-ból az igazán jó rész szerintem az első volt! Azt imádtam! Multiba is tök jó pályák voltak benne! Többek között stalingrad ha azon a pályán nem játszottam legalább 500 meccset akkor 1-et se, de jó volt! :D