Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
Feldobta csütörtökön a napom a konferencia és a Wii Street U. Míg hallgattam, végig az az érzésem volt, hogy a Nintendo nem hagyja el a rajongóit. Ha nem is a grafikát tartják elsődleges szempontnak, minőségi, élvezhető játékokat kapunk. Nem is egy darabot, hanem... sokba fog ez ám kerülni :D
A Wii Street -val minimum egy órát elvoltam. Néha készíthetnének nagyobb felbontású képeket. Nem mindennek volt kivehető az ára Asakusa shopping streeten. 800 yen egy legyező :D
#13
7: 3DS-re nincs emulátor, sem törés, mivel még a rendszer működését sem ismerjük teljesen. Csak most dolgoznak a feltörésén, de egyelőre semmilyen használható törés vagy emulátor nincs hozzá. Ha privát üzenetben bebizonyítod az ellenkezőjét, én örüllnék annak a legjobban, de sajnos kételkednem kell :)
#12
Ezért szeretem a NINTENDO-t. A minöséget ök képviselik. Ezért veszek Wii U-t. Jätszani akarok és nem poligonokat szämolni!
#11
Törölt felhasználó
Amúgy igen, jó a 3ds felhozatal...lehet venni kéne egyet?
#10
Lehet nem bírom ki, és a Fire Emblemmel együtt megveszem a 3DSt, most már annyi cím kecsegtet a gépre, hihetetlen ... :)
#8
Reménykedtem egy Mario Galaxy 3-ban :D
Na megyek, játszok is a Mario'64 -en :D
#7
Nálam egyértelmű, hogy Castlevania Lords of Shadow - MoF lesz az élvonalban, ámbár nincs 3DS-em, de halkan megsúghatom, hogy van emulátorom.
#6
Fire Emblem: Awakening bundle is elgondolkodtató^^, csak kérdéses hogy itt milyen áron lehet beszerezni.
#5
#1: DKC must have 3ds-re.
#4
NorbiiiModerátor
#2: :) :) Köszönöm. Örülök, hogy a nevem sokszor egybecseng a NINTENDO szóval, konzollal. :) :) De örülök. :D
#3
NorbiiiModerátor
Telefonálok egyet Miyamotonak, hogy jó lenne a Wii-t ismét előkapni, és egy-két jó MARIO, DK gamet legyártani. XD XD
#2
#1: A hír láttán egyből te jutottál eszembe :)
#1
NorbiiiModerátor
YEEEEEEEEEES! :))))))
Na itt az én helyem, végre. És látom a DONKEY KONG-ot 3DS-re is. :)
Hát ezt a cikket jó volt olvasni.