Ilyen lett volna a kinectes Gears of War

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 15.
  • Képek
Link másolása
A VGLeaks egy csokornyi érdekes képet közölt a kinectes Gears of Warról, amely már soha nem látja meg a napvilágot. A korábban sokat emlegetett címet valós idejű stratégiának szánták. Ugye, meglepő?

Gears of War-mellékág RTS-ként, ráadásul csapatainkat a Kinecttel vezethettük volna a locustok hordái ellen? Ugye, elég meredeken hangzik, pedig a VGLeaks értesülései szerint pont ilyen lett volna a Rare gondozásában készült, ám azóta törölt játék. Az Exile munkacímen futó, de Gears of War: Tactics néven is emlegetett produktumban az ujjainkkal rajzolhattunk útvonalakat, ezzel irányíthatjuk volna osztagaink mozgását. 2012 áprilisában a projektet félretették, ám a technológiát a jövőben talán viszontláthatjuk más Epic-féle címben.

15.
15.
p3ti
Nem bánom, nekem az egész kinect nem fekszik
12.
12.
tupaccc
11. Amúgy ezt már nem először játszották el. PS2-re vettem meg anno az EYE-TOY-t, nagy királyság volt ELEINTE, de hamar meguntam viszont azt a pár játékot, és később szartak kiadni rá játékokat. Mondanom se kell, hogy csak nagy nehez tudtam aztán eladni.
Míg a Move-al is kezdem hasonlóan érezni magam, addig Kinectre azért pakolják a cuccokat. Nem mind tökéletes, de akad köztünk azért mindig egy-két gyöngyszem is :-)

11.
11.
Quent1n
MOVE tulajként mondom, hogy a Sony azért szépen cserbenhagyta a cuccot.. Kihozta, hogy legyen neki is ilyenje és utána pontosan leszarta. Több lenne benne mint amit kihoztak belőle részemről ezért a Sony hozzáállása miatt csalódás némileg.

Crow77: Ezt remélem viccnek szántad, mert szerintem meg az a gáz ha nyitott tenyérrel kell tenisszel bohóckodni laggal megspékelve. Szerintem a két technológia ötvözése lenne a kulcs. A világítós fagyi van akinek nem tetszik van akinek igen, szerintem hangulatos és jól mutat este. :)
10.
10.
tupaccc
Én azon kevesek táborába tartozom, akik se a Kinect, se Move vételét nem bánták meg. Ha a két cég nem akarna rájuk erőltetni hardcore címeket, akkor minden rendben lenne, mivel casual játékokhoz bitang jók. Elég ránézni a wii-re, eladási rekorder, mert megcélozta azt a réteget, amit a többi cég leszarott – casual játékosok.
Nálunk rendszeres a Move/Kinect kombós családi móka, vagy haverokkal is rengeteget toljuk. Nem kell ezekre ilyen GOW, és hasonló címeket erőltetni.
9.
9.
McDuff
#8: több is az már,ha az Arcade címeket is beleszámolod,nem győzőm lapozgatni a market placet annyi lila borítós cím van már:P
8.
8.
Grabowsky30+
#4: Movera se özönlenek a játékok azért, eléggé kuss van ezen a téren a sonyéknál is! Kinectre még ha szarok is általában azért csak megjelent már vagy 30cím! Nem figyeltem árgus szemekkel, de sok move-ra írt játékot nem láttam! Tudom tudom lehet vele fps-ezni is, de azért azt megnézem, hogy mikor játszol te végig egy fps játékot a move-val!
7.
7.
Grabowsky30+
Bánjuk ezt? Kinézetre én ezt egy 500ftos android játéknak nézném!
6.
6.
4# Szánalmas jövőkép ha Zalatnaiként akarsz hadonászni tölcsérrel a kezedben :D
5.
5.
Dontrip
#4: Melyik a jobb? A Coca-Cola vagy a Lánchíd?
4.
4.
Niplax
A Kinect elbújhat a Move mögött!
3.
3.
McDuff
#2: hát szted egy félig SE kész projektnél vajon mik lehetnek?
2.
2.
DON GONDOCS
Mik ezek az elmosódott képek, játék néven?
1.
1.
McDuff
nem is baj,ez a játék úgy kellett volna nekem,mint f.szomra a köröm!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...