Traileren a Mortal Kombat: Legacy második évada

Hamarosan kezdetét veszi a Mortal Kombat: Legacy websorozat második évada, ami a jelek szerint jobban hasonlít majd a videojátékra, mint az előző nekifutás. Scorpion, Kenshi, Stryker, Mileena és Raiden a színpadon.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#16
Eltudnám viselni még Reptile-t,Smoke-ot,meg Rain-t is:DDD
#15
#14
Jónak tűnik a trailer alapján. A hírhez kapcsolódó képecskét lecserélhetnétek, azt hiszi az ember, hogy ez valami ork a Gyűrűk Urából. Valami igazi MK-s kép kellene ide.
#13
Én már kurvára várom a sorozatot!!
Még több karakter, és végre már egymás ellen is harcolnak. Van egy érzésem, hogy ez még jobb lesz, mint az első évad.
#12
#11: Az még nem a sorozat volt, hanem a Rebirth kisfilm, amivel a rendező azt mutatta meg, hogy milyen jó lenne, ha hozzá kerülne a megfilmesítés joga. Asszem'.....

A sorozatban Johnny elgyepálta a rendező stábot, amiért nem akartak vele filmet csinálni és akkor hívta el Shang Tsung a viadalra.
#11
Valaki elmagyarázná nekem,hogy itt miért van benne Cage? Örülök neki csak őt az első évadban Baraka lefejezte. Vagy nem függ össze a történet?
#10
Rakják bele cyborgokat is és jöhet!
#9
Ha jól láttam akkor Mark Dacascos játsza Kung Lao-t. Vagy tévedek? :)
#8
Jújjjjj!
#7
Teljes sorozatot is elnéznék belőle ( 40 perc 1 rész ) és minimum 12 részes lenne uhh , de jó lenne. Nagyon jól néz ki Èn már várom.
#5
nem tűnik rossznak remélem nem lessz csalódás...........
#4
#3: Én mindig a Scorpion/Sub-Zero párost szerettem a legjobban (gondolom ezzel nem voltam egyedül). Ez előre láthatóan arról fog szólni, amit több mozifilm és sorozat óta várunk. Jöhetne már! :D
#3
Liu mint rosszfiú? várom már :) Cagere leszek a legkíváncsibb
#2
10 percesek 2 perc credit résszel , de amugy valószínűleg 10 percesek lesznek azért shang tsung legalább a mortal kombat 1 filmben lévő szinész :D meg ha jól láttam kenshi pedig maga vergil hangja :D Daniel Southworth. már jobban tetszik mint az első évados próbálkozás
#1
Ezek is 10 percesek lesznek?