GRID 2 - terítéken Barcelona és a Red Bull Ring

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 19.
  • Videó
Link másolása
Folyamatosan záporoznak a gameplay-jelenetek a GRID 2-ből. A hétvégi éjszakai verseny után most a barcelonai vonalvezetést vehetjük szemügyre, valamint körözgetünk a Red Bull Ringen is.

A VG247 ontja magából a GRID 2-ből származó játékmenet-felvételeket. Ezúttal a napfényről és az édes borokról híres Barcelonában járunk, majd átugrunk a sógorokhoz, a híres osztrák Red Bull Ringre.

A Codemasters portékája május 31-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

20.
20.
KőbányaKispest
#16: Baszod, de abba legalább van belső nézet, nem is akármilyen. Nem egy jó játék, de van.

Amúgy szörnyű nézni, hogy minden egyes bemutató videóban a motorháztető nézetről nyomják. Ez a tipikus ráerőltetése a népre, hogy ez márpedig így jó és a 23. videó után azt mondja mindenki, hogy így is lehet játszani. Ennek az egész cockpit kivételnek annyi értelme volt, hogy álltalában 5-10 ember dolgozik rajta egy ilyen jellegű játékban, na most őket konkrétan kispórolták.
19.
19.
Conqvistador
#17: Hát azért ebben vitatkoznék veled. :D
Lehetett úgy megtörni a kocsit, hogy nagy fohászok imádkozás árán és persze az ellenfél szándékos leszorításával karöltve tudtam az első helyen célba érni.
Tény, hogy a valóságban már nem ment volna a jármű de mégiscsak sokkal élethűbbnek játszhatóbbnak tűnik, mint sok NFS darab ahol 300as ütközésnél semmi bajod. :D
18.
18.
Conqvistador
#10: Igen nagyon steril.
Komoly kétségeim vannak a video alapján :D
Az első részt úgy látszik nem nagyon fogja semmi überelni mostanság PC re.
Gondolom a Forza 4 et esélytelen Pc re varázsolni nem? :D
vagy a Gran Tourismo 5öt. Ezek érdekelnének de konzolt nem vennék miattuk semmi pénzért.
17.
17.
herlius
#11: Apró szépséghiba, hogy az első részben is csak parasztvakítás volt a törésmodell, valós hátrányod nem származott belőle. Egy rommá zúzott kocsival is körrekordokat lehetett döntögetni. Nem beszélve az MI furcsa viselkedéseiről, sokszor érthetetlen kicsúszásairól. Tény, hogy a mai napig az egyik legütősebb autós játék a Grid, de azért közel sem volt az tökéletes. Az autók hangjai pl engem már akkor is zavartak, egyáltalán nem tűntek valósnak. A grafika és a játékélmény viszont elvitte a játékot a hátán. Sok jóra viszont én sem számítok a folytatástól, a Codemasters az utóbbi években látványosan nem tud mit kezdeni a komolyabb projektjeivel.
16.
16.
Dercsi
Sikerült egy Dirt3 szintű játékká tenni a Gridet.
15.
15.
aordog
Autok:)
14.
14.
aordog
Az elíräsért sorry, de remélem érthetö: atok, illetve a mäsik mondatban nem kell a nem:)
13.
13.
aordog
Igen, mondom ezt ugy és sajnälom, hogy a lenti véleményem zavaros képet ébresztett benned, de akkor nem jött le neked, hogy miért írtam! Ezért, hogy te is értsd: egy ärkäd autos jätéknäl az utok viselkedése ärkädos! Egy ilyen szoftvert nem kell nagyon probälgatni, mert ugy is tudod, hogy nincs a kocsi úgy megy, ahogy Te akarod. Ezért itt mäs az, ami megadja a hangulatot. A Grid-nél, viszont sokkal fontosabb az iränyítäs, mint a vizualitäs, de ezt ki kell probälni! Forza4 ? Jätszottam vele, nem kell bemutatni! Jo game, akär a Horizon!
12.
12.
LnB
#10: Autók viselkedése? mondod ezt úgy hogy NFS-el játszol...
lol
Forza4!
11.
11.
andy976
Legalább ütközéstől deformálódik a motorháztető? Nekem az első rész a semmiből jött. Az volt az első autós játék, ahol próbáltam elkerűlni az ütközéseket, mert nagyon le lehetett zúzni a gépet egy pillanat alatt. Belső nézetben meg ha szerencsétlenűl repedt meg a szélvédő, úgy éreztem magam mint a kis Anakin a fogatversenyen, akit csak az erő tart megfelelő irányban, vagy a jó szerencse:) Ha vendégem van, a mai napig ezt, meg a midnight club LA-t szoktam ajánlani ha autózni akarnak egy gyorsat.
10.
10.
aordog
Hmm. Engem a grafika nem fog meg. Itt nem. Lehet hogy velem van a baj, mert mär jo ideje tolom az NFS legutobbi részét, de szerintem az jobban mutat. Ez nekem nagyon steril. Az elsö rész az igen, ott volt. Na meg az igazsäg az, hogy az ilyen jätékokat ki kell probälni väsärläs elött, mivel itt fontosabb az autok viselkedése, mint az, hogy mennyire vakít a pofämba a nap.
9.
9.
Kajt
Ha sok-sok pénzem lenne, felvásárolnám ezt a "törésmotort" http://www.youtube.com/watch?v=9JPDtDfxf6w és sok ügyes fejlesztőt, akik GRID 2 grafikai szintjére felhúznák. Ezek után mehetne a roncsderby és verseny vegyesen, semmi felvehető extra vagy csili-vili körítés. És természetesen moddolható lenne, hogy a rajongók tudjanak importálni felhasználók által készített autókat, mint a GTA-k esetén. Természetesen Multiplayer lehetőséggel... jajj mennyi pénzem lenne belőle :D
8.
8.
adye
Valahogy nem büntet annyira mint annak idején az első rész. Egy Race Room sokkal izgalmasabb játéknak tűnik nekem, pedig az szimulátor.
7.
7.
Cooper911
#2: Hmm, nem tudom. A szép grafikán kivül nem sok újdonságot látok benne.
2.
2.
csonti02
Engem még mindig a belső nézet hiánya aggaszt, de az úgy se lesz, ideje lenne beletörődnöm. Ettől függetlenül biztos, hogy jó játék lesz.
1.
1.
TN71
A hangoktól nem dobtam hátast:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...