Michel Ancel távozásáról pletykálnak

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 25.
  • Pletyka
Link másolása
Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.

A Rayman-sorozat és a Beyond Good & Evil atyja, Michel Ancel elhagyná a Ubisoftot, legalábbis a francia GameKult arról ír, hogy a neves dizájner a Rayman Legends PS3-as és Xbox 360-as változatának befejezése után többedmagával szedi majd a sátorfáját.

A Ubisoft francia részlege azóta cáfolta a híreszteléseket, mint fogalmazott "Michel Ancel és a Ubisoft kategorikusan visszautasítja ezeket a pletykákat", miközben hozzátette, hogy "Michel továbbra is dolgozik a Rayman Legendsen" - ez utóbbit azért fontos kiemelni, mert arról már nem esett szó, hogy mi történne a Legends befejezése után.

Mint ismert, Michel Ancel és a Ubisoft Montpellier munkatársai maguk is tüntetni kezdtek a kiadóval szemben, amiért az a kész Wii U-s Rayman Legends megjelenését elhalasztotta azért, hogy a PS3-as és az Xbox 360-as változatokkal együtt jelenhessen meg - az ellentét tehát adott lenne.

4.
4.
Giggsy
Leszarom a Rayman-t! Mikor lesz már Beyond Good & Evil folytatás??? Legalább addig maradjon már az uborkaszoftvernél ameddig azt el nem készítik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...