Újabb THQ-aukciót tartanak

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 27.
  • Biznisz
Link másolása
Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.

A csődbe ment THQ nagyobb címeit és fejlesztőstúdióit ugyan már sikerült eladni egy árverés keretei között, a hoppon maradt játékokat azért még megpróbálja elpasszolni a kiadó. Hamarosan újabb aukciót rendeznek, itt hat nagyobb blokkban árverezik el a gazdátlan anyagokat:

  • Darksiders-sorozat
  • Red Faction-sorozat
  • Homeworld-sorozat
  • MX-sorozat
  • Más saját címek (például Destroy All Humans!)
  • Más licencelt címek (például Supreme Commander, Marvel Super Hero, Worms)


Bizonyos esetekben csak az adott sorozat THQ által kiadott epizódjai eladók, nem pedig az egész márkanév. A vállalat közleménye szerint április 1-jéig lehet ajánlatokat tenni, azokat pedig április 15-ig véglegesíteni kell. A THQ várakozásai szerint május közepéig lezárulhatnak az eladási folyamatok.

A kiadó állítólag több mint száz megkeresést kapott már az egyes játékaira, ami alapvetően jó előjel - most kell szorítani a Darksidersért, mert valószínűtlen, hogy a cég még egy kört futna az eladás reményében.

Az MX vs. ATV fejlesztői érdeklődnek

Az első hírek szerint az MX-sorozat felől már érdeklődtek, egészen pontosan a korábban Rainbow Studios néven ismert THQ Digital Phoenix vezető dizájnere mondta el, hogy inkább megmentené a sorozatot, minthogy eltemessék azt. Persze ez még nem jelent semmit, az úriember maga is leszögezte, hogy jelen helyzetében nemigen tehet semmit.

10.
10.
Dercsi
A Darksiders2-vel az volt a baj hogy sokat akart a szarka, de nem bírta a farka...Maradtak volna az első rész jól bevált receptjénél... Remélem a legjobbakat, remélem lesz aki felkarolja a szériát és kapunk egy olyan 3.-részt hogy az első perctől az utolsóig levegő után kapkodunk! :D
9.
9.
SL-Emericus
remélem meg veszik a darksiderst és lesz folytatása minda kettő részét töbször végig vitem de az első jobban tetszet mint a második
8.
8.
Drazhar
a Darksiders-t egyedül azért nem sajnálom, mert a zseniális első rész után nem sikerült egy minőségi folytatást csinálni.
7.
7.
Bone 02
Darksidersnek örülnék nagyon. Most vittem végig egymás után mindkét részt és azt kell mondjam a 2. rész nagyon gyenge lett, jó lenne egy kis vérfrissítés neki. Kár lenne ezért a címért, sok lehetőség van benne.
6.
6.
roli33
Darksiderst vegyék, vigyék!
5.
5.
A Red Faction sem kéne hogy elsüllyedjen, az Armageddon ki..szott jó játék lett, és most ami meg fog majd jelenni idén, a FUSE nevű game, abban egy csomó fegyver már rég volt a Red Faction: Armageddon-ban...és úgy hangoztatják mintha húú de nagy újítás lenne, közben már kitalálták egyszer a magnet gunt, stb-t....csak a játékosok elflejtik? vagy ki se próbálták??? Sajnálatos...
3.
3.
Bolcsosz
Darksiderset vihetnék nekem a 2nagyon bejött 3kijátszás után is még nagyon jó game :D
2.
2.
zsoze
Darksiders 2. része nekemmég mindíg porosodik nagyon laposra sikeredett megérdemelné ,hogy felkarolják ,de nehéz lenne egy sztorit már felállítottak mögé és előre is vetítettek lehet nem sikerülne jól ,dehát bátorság :D
1.
1.
Robben84
Darksiders igazán megérdemelné, hogy megvegye valami normális kiadó. Csak az első részével játszottam eddig és még azt sem vittem végig teljesen, de nagyon jó játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...